2777
2789
عنوان

چه مولتی ویتامینی به بچتون میدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 92 پست
اره خوب بود. چندجا پریدیم چندین بار پیدا نکردم دیگه پیگیرش نشدم

اینجا یکی میگه دندون بچه ام لک شده؟؟؟مال بچه شماهم لک شده دندونش؟؟؟؟

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
دخترمن کم خونه چهار قطره چکان کامل میدم

چهار قطره چکان کامل مولتی ؟

چندتا اهن عزیزم ؟

من دخترمو ازمایش خون نبردم ولی دکتر تا دیدش گفت کم خونه زیر پلکش سفیده و گفت باید ازمایش بده 😐😐😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت. شربت ایمیونس خیلی خوبه من ندادم ها بچه خواهرشوهر میداد اصلا سرما نمیخوره اگه مریض هم بشه فوق ...

ممنونم گلم.من می‌خوام بدم به پسرم چون همش سرمامیخوره.یکی اینجا میگه دندون بچه ام لک شده با ایمونس!!!!حالا تو شک افتادم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
چهار قطره چکان کامل مولتی ؟ چندتا اهن عزیزم ؟ من دخترمو ازمایش خون نبردم ولی دکتر تا دیدش گفت کم خ ...

بله بعضی وقتا پنج تا هم میدم دکتر گفت بچه شما کم خونه باید بیشتر مولتی بدی من آهن نمیدم از اول هم نخورد

ببخشید شما قطره آهن چقدر میدین‌به بچه؟ دکتر قطره آهن سیدرال نوشت روزی ۲ سی سی. ولی بهداشت گفت زیاده ...

من لیپوزوفر میدم دکتر گفت دو سی سی من یک و نیم یا دو سی سی میدم اهن بهداشت اهنش زیاده اینا میگن کمه دیگه نمی‌دونم 

.......خدایا شکرت ....
اینجا یکی میگه دندون بچه ام لک شده؟؟؟مال بچه شماهم لک شده دندونش؟؟؟؟

آره چون آهن داره

اگه میدی طوری بده بره ته حلق 

چون من روی دندون بچه م حساس بودم آهن فقط سدیرال دادم

با این ایمیونس کاملا لک‌افتاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
راستی این مولتی ویتامین اینارو باید چه زمانی بدیم که اثر داشته باشه

والله من با دوتا فوق تخصص کودکان مشورت کردم. بچه م مشکل قد و وزن نداره البته گاهی وزنش کم میشه مقطعی. آزمایش هاش هم همه چیزش خوب بود. ولی یکی اصرار داشت شربت کیدی کر و استئو کر رو هر روز بهش بدم . اون یکی میگفت وقتی بچه کمبود نداره چرا میخوای بدی.... حالا ک داری تو خونه هفته ای یکی دو بار بیشتر نده... واسه همین ی سالی هست مرتب نمیدم . ولی مولتی رو طی روز بده چون معمولا اهن دارن واسه قبل خواب نده.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
از سن یکسال به بالا سانستول میشه داد همه رو امتحان کردم این بهتره به نظر من دخترم نزدیک به ۴ ساله س ...

ممنون خدا حفظش کنه دوقلوها جاریم پنج سال دارد هنوز روی پا میخاین میترسم 

.......خدایا شکرت ....