2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارهاتون چقدر خوشگله عزیزم خیلی نازن ان شاءالله که پر روزی باشی و کارت پر برکت

این عکس توت فرنگی داره کیفه؟چند؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

کارهاتون چقدر خوشگله عزیزم خیلی نازن ان شاءالله که پر روزی باشی و کارت پر برکت این عکس توت فرنگی دا ...

ممنون عزیزم لطف دارین اون کیفه ۱۴۰ هست قیمتش برای دخترای دو سال به بالا خوبه

خدایا شکرت
ممنون عزیزم لطف دارین اون کیفه ۱۴۰ هست قیمتش برای دخترای دو سال به بالا خوبه

من دختر دارم دوتا بخاطر همین پرسیدم زیر شش سال هستن کجا هستید شما بخواییم سفارش بدیم چطور تحویل میگیریم؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

کارهاتون چقدر خوشگله عزیزم خیلی نازن ان شاءالله که پر روزی باشی و کارت پر برکت این عکس توت فرنگی دا ...

اون کیف دو طرف طرح دار هست و طرح های دیگه ای هم دارم اگه کسی بخواد

خدایا شکرت
من دختر دارم دوتا بخاطر همین پرسیدم زیر شش سال هستن کجا هستید شما بخواییم سفارش بدیم چطور تحویل میگی ...

پیج دارم عزیزم اونجا عکس هست سفارش میدید هر جا باشید ارسال میکنم براتون من استان بوشهر هستم آدرس پیجم هم @tooloogallery هست

خدایا شکرت
من دختر دارم دوتا بخاطر همین پرسیدم زیر شش سال هستن کجا هستید شما بخواییم سفارش بدیم چطور تحویل میگی ...

تو پیجم برام پیام بذارید عکس طرح های دیگه ای که دارم هم براتون بفرستم 

خدایا شکرت
اون کیف دو طرف طرح دار هست و طرح های دیگه ای هم دارم اگه کسی بخواد

من اینستا ندارم از کیف آرایش و  کیف توت فرنگی خوشم اومد