من فعلا هیچی .پشت کنکور موندم رشته ای که دوست دارم بیارم ولی واقعا سال به سالم کنکور افتضاحتر میشه .اصلا استاندارد نبود امسال .کلا اینجا اینده ای برای خودم نمیبینم😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینید هرکس یه چیزی میگه. الان به نظرشما یه داروخونه چندتا داروساز میخواد؟ بعد یه داروساز تو همینجا از درامد ناراضی بود و میخواست بخونه برای پزشکی .میگفت ۴تومن میگیرم تو بهترین حالت و عملا داروفروشی .ولی یه داروساز دیگه مسیول فنی بود میگفت ۱۵ تومن.یا کاربر فاطمهمعصومه که دکتر عمومی هست ازش پرسیدم .هرکس یه چیزی میگه ولی خب این قیمتا برای الانه .شما فرض کن اگه ما کنکورو قبول شیم ما میخوایم ۶سال یا ۷سال دیگه تازه وارد بازار کار بشیم و اصلا تا اون موقع معلوم نیست چی بشه
کاربر فاطمعهمصومه خودش گفت سه تومن میگیرم .خواهرشم دندونپزشک ناراضی بود میگفت عملا این رشته ها از دور قشنگن .به نظر منم مثل مهندسیا اشباع میشن .کلا تو ایران به همه رشته ها دارن گند میزنن
مرسی دنیا جون بابت کامنتت. ب نظرت من ک ریاضی بودم میتونم امسال قبول شم؟چون تا حالا زیست ندیدم و بچه ...
اره عزیزم چرا نشه ولی باید خیلی خیلی زیستو جدی بگیری تو برنامت هر روز باید داشته باشیش نگا مثلا این یه برنامه واسه یه نفر که شبیه شماست نگا چقد هر روز براش زیست گذاشتم ولی بجاش ریاضی و فیزیک و شیمی رو کلی تر و بیشتر تست زنی گذاشتم برا برنامه نویسیت حتما توجه داشته باش به این موضوع و اینکه زیستم به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کن و هر کدوم رو قشنگ بخون و تست بزن