2777
2789
عنوان

دوستانی ک پزشکی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست
شما چی میخونین؟

من فعلا هیچی  .پشت کنکور موندم رشته ای که دوست دارم بیارم ولی واقعا سال به سالم کنکور  افتضاحتر میشه .اصلا استاندارد  نبود امسال .کلا اینجا اینده ای برای خودم نمیبینم😐😐😐

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا هیچی  .پشت کنکور موندم رشته ای که دوست دارم بیارم ولی واقعا سال به سالم کنکور  افت ...

ایشالا ک قبول میشی و ب خواسته ی قلبیت میرسی  ب زودی. با پشتکارادامه بده موفق میشی قطعا 

درامد دندون هم مثل پزشکیه؟ یا بهتر از پزشکیه؟ 

ببینید هرکس یه چیزی میگه. الان به نظرشما یه داروخونه چندتا داروساز میخواد؟ بعد یه داروساز تو همینجا از درامد ناراضی بود و میخواست بخونه برای پزشکی .میگفت ۴تومن میگیرم تو بهترین حالت و عملا داروفروشی .ولی یه داروساز دیگه مسیول فنی بود میگفت ۱۵ تومن.یا کاربر فاطمهمعصومه که دکتر عمومی هست ازش پرسیدم .هرکس یه چیزی میگه ولی خب این قیمتا برای الانه .شما فرض کن اگه ما کنکورو قبول شیم  ما میخوایم ۶سال یا ۷سال دیگه تازه وارد بازار کار بشیم و اصلا تا اون موقع معلوم نیست چی بشه

درامد دندون هم مثل پزشکیه؟ یا بهتر از پزشکیه؟ 

کاربر فاطمعهمصومه خودش گفت سه تومن میگیرم .خواهرشم دندونپزشک ناراضی بود میگفت عملا این رشته ها از دور قشنگن .به نظر منم مثل مهندسیا اشباع میشن .کلا تو ایران به همه رشته ها دارن گند میزنن

تو این تاپیکم همه چیزیو برای بچه ها توضیح دادم و تجربیاتمو گفتم 

ولی به صورت کلی با برنامه قلمچی پیش میرفتم و ساعت مطالعه ی میانگینمم روزای مدرسه ۷ و روزای تعطیل ۱۳ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4911729/کنکور-تجربی-۱۴۰۰?page=1

تو این تاپیکم همه چیزیو برای بچه ها توضیح دادم و تجربیاتمو گفتم  ولی به صورت کلی با برنامه قلم ...

مرسی دنیا جون بابت کامنتت. ب نظرت من ک ریاضی بودم میتونم امسال قبول شم؟چون تا حالا زیست ندیدم و بچه های تجربی برای چندمین باره ک زیست میخونن.

مرسی دنیا جون بابت کامنتت. ب نظرت من ک ریاضی بودم میتونم امسال قبول شم؟چون تا حالا زیست ندیدم و بچه ...

اره عزیزم چرا نشه ولی باید خیلی خیلی زیستو جدی بگیری تو برنامت هر روز باید داشته باشیش نگا مثلا این یه برنامه واسه یه نفر که شبیه شماست نگا چقد هر روز براش زیست گذاشتم ولی بجاش ریاضی و فیزیک و شیمی رو کلی تر و بیشتر تست زنی  گذاشتم برا برنامه نویسیت حتما توجه داشته باش به این موضوع و اینکه زیستم به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کن و هر کدوم رو قشنگ بخون و تست بزن 

اره عزیزم چرا نشه ولی باید خیلی خیلی زیستو جدی بگیری تو برنامت هر روز باید داشته باشیش نگا مثلا این ...

عزیزم اگه من بخوام ک از شما برنامه بگیرم ب عنوان یه شخصی که میدونم مثل من یه روزی میخواستید پزشک بشید و به هدفتون رسیدید به چه صورتیه هزینه ش؟