2777
2789
عنوان

بیایین ببینید کار من بد بود یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بدم میاد ازین ادم های نچسب تفلون برا چی با شوهرت عکس گرفت الان 😳😳

میدونی چیه کافر همه را به کیش خود میداند 

هی بگو بهش اینو بگو تو خودت یه جا کارت میلنگه برگشتی به حرف زدن منو و یه بچه گیر میدی و‌برچسب خیانت میچسبونی

دست پیشو میگیره پس نیوفته مثلا؟

زنداییه میخاره.شوهرتم کرم داره..نرفتی سر کنی تو اتاق ببینی چ غلطی میکنن تو اون تایم؟؟؟

دقیقا .شاید از پیش برنامه ریختن .من ادم شکاکی نیستم ولی انقد این چیزا زیاد شده که باید نکته بین بود تو این موارد 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
عزیزم توی خونه خودتون شوهرت باید صدات کنه بیای فیلم عروسی خودتون رو توی کامپیوتر  ببینید؟؟؟؟ ؟ ...

الان من چیکار کنم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
دقیقا .شاید از پیش برنامه ریختن .من ادم شکاکی نیستم ولی انقد این چیزا زیاد شده که باید نکته بین بود ...

در اتاق باز بود داشتن فیلم عروسی میدیدن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
الان من چیکار کنم ازش معذرت بخوام یا نه؟

اصلا..محلش نده حرف اضافی زد عکسو بزن تو پوزش بگو تو اول این ژست صمیمیو برام توضیح بده.اول اون خلوت دونفره پای کامپیوترو توضیح بده

کاربر*دختر_تنها*