2777
2789
عنوان

بیایین ببینید کار من بد بود یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 95 پست
گفتم خودت چرا با یه نامحرم تو اتاق تنها بودی عصبانی شد گفت برو تا نزدمت

ببین عزیزدل من جای شما نیستم و اخلاقیات همسرت هم نمیدونم ولی کاش میشد به شوهرت فهموند که چون زور داره حق نداره زور گویی کنه حق با شماست و اشتباه کرده همسرت ولی چه میشه کرد چقدر مظلومی تو 😞

من جات باشم تا این زندایی اونجاس پامو از خونم نمیزارم بیرون شوهرمم هروقت خواست بره خونه مادرش قشنگ ا ...

شناسنامه همسرش رو آورده که همسرش یکی رو صیغه نکنه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه نمی رم  شوهرت نقطه ضعفتو گرفته دستش میخواد اذیتت کنه

حتی گوشی خونه رو هم برداشت وای فای رو قطع کرد کارت پولم رو برداشت گفت میدونم از فردا باهات چطور برخورد کنم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
شناسنامه همسرش رو آورده که همسرش یکی رو صیغه نکنه

شناسنامه مگه میخواد دوتا جملس خودشم میتونه بگه چه اسکولی زندایی خانم،حتما فیلم  زندگی خصوصی و بزار ببین اگه اشتباه نکنم اسمش همین بود فرهاد اصلانی هانیه توسلی و لعیا زنگنه بازی کرده بودن 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
نمیدونم چی بگم 

همینارو بهش بگو خواهر    از گفتش پشیمونش کن

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
حتی گوشی خونه رو هم برداشت وای فای رو قطع کرد کارت پولم رو برداشت گفت میدونم از فردا باهات چطور برخو ...

ولش کن فردا صبح بلند شدی برو حموم بیا حسابی بخودت برس اصلا هم بهش محل نده بزار حالش سر جاش بیاد