2777
2789
عنوان

دورهمی کنکوری های ۱۴۰۰

67 بازدید | 11 پست

سلام 

شب همگی به خیر 

بچه هایی که کنکور ۹۹ شرکت کردید امیدوارم بهترین نتیجه رو گرفته باشید و اگر قصد دارید برای سال آینده بشینید امیدوارم موفق باشید.

من کنکوری ۱۴۰۰ ام . الان که ۴ مهره هنوز درست و حسابی شروع نکردم به خوندن . شما ها چیکار می‌کنید . میخونید یا مثل سردرگمید:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ناامید از الان اگ ناامیدی😐 وای به حال روزای نزدیک کنکور رشتت چیه تابستون چه کردی

تجربی . سه روز خوندم یک هفته استراحت . کلی خرج کلاس و مشاور کردم هیچی به هیچی . نکه درسم بد باشه ها نه معدل یازدهم ۱۹ و ۹۰ . ولی نمی دونم دردم چیه پا بند درس نمیشم .

تجربی . سه روز خوندم یک هفته استراحت . کلی خرج کلاس و مشاور کردم هیچی به هیچی . نکه درسم بد باشه ها ...

تابستون چیزی نخوندی؟

اگه میتونی آزمون ثبت نام کن تحریکت میکنه بخونی 

اگه برنامه ریزی بلد نیستی که باید مشاور بگیری 

بعد هدفتو مشخص کن یه دفتر برا برنامه ریزی داشته باش کاراتو توش بنویس مقدار تستی که میزنی بنویس ساعت مطالعه بنویس بعد ازمون ک میدی هر بار پیشرفت کنی ذوق میکنی انگیزت بیشتر میشه

خدایا شکرت ...  
بعضی اوقات عجیب حسودیم میشه به دوستام که از ۷ صبح تا ۱۲ شب بکوب میخونن

بعد اینکه زیاد درگیر ساعت مطالعه نشو شاید تو هفت ساعت بخونی و هفت ساعت تو بهتر از ۱۲ ساعت یکی دیگه باشه مهم کیفتیه نه کمیت 

مثلا بعضیا دیرمیخونن درسارو زمان مطالعشون زیاد میشه 

اما یکی اون درسارو سریع تر میخونه زمان مطالعش کمتر میشه یعنی الان صرفا چون اول زمان بیشتری گذاشته بهتره مسلما نه

خدایا شکرت ...  
تابستون چیزی نخوندی؟ اگه میتونی آزمون ثبت نام کن تحریکت میکنه بخونی  اگه برنامه ریزی بلد نیست ...

عزیز جان من از یازدهم مشاور دارم دفتر برنانه ریزی ازمون قلم چی ۴ درس تخصصی رو هم میرم کلاس ولی هیچ کدوم محرک نمیشن برام . اصلا موندم که من چمه . به نطرت مشاوره ی روحی میتونه کمک کننده باشه؟