2777
2789
عنوان

خاطره طنز و سوتی در جمع فامیل😀

| مشاهده متن کامل بحث + 26326 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارم ده یازده سالم بود با داداشم و دوتا از بچه های فامیل تو مهمونی نشسته بودیم میخندیدیم ک یهو دوزیدم😭😭

همه بیشتر خندیدن داداشمم منو نشون میداد منم میگفتم نخیرشم خودت بودی😂😂😂😂

داشتم با دخترم سر یه مسئله بحث میکردیم   تلفن زنگ زد منم تلفنو برداشتم خیلی جدی  به جای اینکه بگم الو گفتم  منم😄😄طرفم عصبانی شد فک کرد دارم مسخره میکنم گفت  توی که تویی   😅😅😅😅منم قط کردم

یه بار مهمونی رفته بودم خونه داداشم خونه سازمانی بود رنگ سر شیراش جابه جا بود یعنی رنگ قرمزش مال اب ...

وای خداااا 😅😅

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

یه بار صبح شوهرم گفت پاشو نمازه ...

پاشدم وضو گرفتم اومدم نماز بخونم مهرم رو دراور بود نزدیک شوهرم اسمش رو یادم رفته بود 😑😐😯 گفتم چیز جان میشه مهر رو بدی؟! 😎😑

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

شوهرم تو خونه معمولا ورزش میکنه و دخترمم میره پیشش اون روز کذایی شوهرم شنا میرفت دخترم ۳ سالش بود رفت زیر و گوشیم دستش بود نتم روشن یه استوری از اون پایین گذاشته بود خیلی خیلی وحشتناک بود منم نمیدونستم تا یه روز کامل که همه دیده بودن بعدش حذف کردم با کلی توضیحات ای خدا دیگه نیاد از این روزا😆😆😣😣🤕🤕

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

@nimayazdanian  

عزیزم شما خیلی بانمکی بیا خاطره تعریف کن😁

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

تاحالا شده مثلا خیلی خوابتون میاد مثلا میخواید نماز صبح بخونید توخواب نماز میخونیین  بعد بیدار میشین میبینین هیچ کاری نکردین حالا یکی از اشناهامون بنده خدا اینقدر دستشویی داشته و تو حالت  خواب فک میکنه رفته دستشویی   وهمونجا خودشو خالی میکنه وقتی چشاشو باز میکنه    هیچی دیگه کار از کار گذشته

آقا هستا حاج خانوم😊😊😊

ای وای جای مایا زدم نیما😐😯😨

چجوری پاک کنم 😰

یه بار عمم خواب بود میخواستم پتوروش بندازم    همین  که بازش کردم  و دستامو بردم بالا  که بندازم روش  حالت پرواز گرفتم  وخودمم  افتادم رو عمم  عمم پاشد دستمو کشیدم رو سرش گفتم  بخواب بخواب عمم  هاج وواج داشت نگاه میکرد منم فرار  کردم  تاچند رو ز به شکل مشکوکی نگام میکرد نمیدونم چرا  

@mayazndi  

ایشون رو میخواستم تگ کنم 😨😑