2777
2789
عنوان

خاطره طنز و سوتی در جمع فامیل😀

| مشاهده متن کامل بحث + 26318 بازدید | 72 پست
یه بار عمم خواب بود میخواستم پتوروش بندازم    همین  که بازش کردم  و دستامو بردم ...

😂😁

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت سه نقطه رو بزنی فک کنم بشه پاک کرد

یعنی اگه شوهرم بفهمه 😐😑😨

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
😊😊شما قم زندگی میکنید؟

بله عزیزم چطور!

بیچاره فوت شد،وقتی میریم سر قبرش پسر داییم میگه تو دور باش تو کُشتیش 😐افتادی روش ترکید 😐😐😐😂😂😂

من خیلی سخت میخندم کلا.ولی باخاطره شماکلی خندیدم

خدابیامرزه پدربزرگتونو

وخدایی که دراین نزدیکیست....
@mayazndi     ایشون رو میخواستم تگ کنم 😨😑

😂😍عشقی گلم

الان زیاد یادم نیست مثلا یکیش این بود که من بچه بودم مامانم اینا اصلا نمیزاشتن حرف بد یاد بگیرم مثلا یکیش این بود که به جای کلمه باد معده  همون که خودت میدونی😑😂به من گفته بودن اسمش بوک هست یعنی بوی کوچک😑😂🤦‍♀️

بعد بزرگتر که شدم رفتم راهنمایی سر زنگ زبان معلم داشت کلماتو درس میداد گفت book به معنی کتاب 

من ترکیده بودم از خنده😐😂 بعد نگاه کردم دیدم وا چرا بقیه نمیخندن اونجا بود که فهمیدم اونا بهش میگن گ*ز😐😐😂تا این قدر فنا بودم البته اسم خیلی چیزایه دیگه هم بهم نگفته بودن اونا رو سانسور میکنم😂🤦‍♀️

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
حرم رفتی خیلی التماس دعا به خاطر کرونا خیلی وقته قم نیومدم

چشم عزیزم اگر قابل باشم حتما 😍😘

😂😍عشقی گلم الان زیاد یادم نیست مثلا یکیش این بود که من بچه بودم مامانم اینا اصلا نمیزاشتن حرف بد ...

😂😍

پسرم سه سالش بود حدودا و شب یهو برقا میرن و همه جا تاریک شد پسرم داد میزدو گریه میکرد و میگفت چرا چش ...

خدا حفظش کنه الهیی کلی خندیدم می‌خوام برای فامیلامون تعریف کنم 

خییییلی باحال بود پسرت 

چقد خودت خندیدیا حتما😂😂

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩
خدا حفظش کنه الهیی کلی خندیدم می‌خوام برای فامیلامون تعریف کنم  خییییلی باحال بود پسرت  ...

ممنون زنده باشید😍 آره چند وقت نقل فامیلمون بود اونقد براهمدیگه تعریف کرده بودن و کلی میخندیدن.

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت