2777
2789

و دیگ ازدوآج تنها براشون هدف نیس و ی گزینه هس و براساس سن و فشار خونه پدر و....بهش تن نمیدن .بیشتر تحصیل کردههامون خانمان تو صف امتحآن گواهینامه همه بیشتر خانم من چن وقت پیش امتحان مربیگری داشتم همه بیشتر خانم انقدر ب حقوقشون واقف دارن میشن کارگاه های روانشنآسی میرم بیشتر خانمن تا اقایون

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂باشه گربه دست ش وقتی به گوشت نرسه مجبور بره تو جامعه بگرده تا گوشت پیدا کنه

خدایی خانمی؟!

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

جانم؟الان شوهر شده برات گوشت ک اینو ب زبون اوردی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

مرد دیدی سلام من را برسون

سنگین بود

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

کم کم داره از بی عدالتی و تبعیض جنسیتی کم میشه ولی انقدررر زیاده ک حالا حالاها کار داره تا به اون بر ...

باشه بازم قدم مثبتیه

یعنی چی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم