2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی که به عنوان زن نانجیب تعریف کردی بهش میگن زن محکم زن قوی بهش میگن فاطمه بهش میگن زینب ولی تو ک ...

بله دقیقاا گل گفتین

ما داریم در مورد همون اسلامی صحبت میکنیم که حضرت فاطمه برای طلب حقش رفت سخنرانی کرد

اما مردای ایرانی بودن چی؟ زن بشین خونه تو و چه به طلب حقت؟ مردم نمیگن علی زنشو ول کرده تنهایی اومده سخنرانی حقشو میخواد!!!

نمیدونم اینا معیارشون کدوم اسلامه دقیقا

يا ميگن سياست داشته باش عذر ميخوام خرش كن .... يه خانمى ميگفت شوهرم بهم پول نميده چه كنم يكى براش ...

منم یکی‌ خوندم نوشته بود میخوام برم باشگاه چطوری به شوهرم بگم

براش نوشته بود نگووو میخوام برم باشگاه پولشو بده ها

چند بار از جلوی باشگاه ردش کن بگو واااای چقدر دلم باشگاه میخواد دفعه ی بعد بگو وای کاش منم میرفتم باشگاه با خانوما دفعه ی بعد ..و کم کم زمینه سازی کن😐

منم یکی‌ خوندم نوشته بود میخوام برم باشگاه چطوری به شوهرم بگم براش نوشته بود نگووو میخوام برم باشگا ...

اصلا درك نميكنم رفتار يه عده رو ! والا من به نامزدم تمام خواسته هام رو ميگم اونم همينطور . 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
يا ميگن سياست داشته باش عذر ميخوام خرش كن .... يه خانمى ميگفت شوهرم بهم پول نميده چه كنم يكى براش ...

بابا خب محبت خوبه حالا من کلی دارم میگم چون در هر صورت مرد وظیفه داره خرجی رو بده

کاربر خانم😐😂
نه😅

ول کن اجی @amirrrr   بدرد نمیخوره بزار تا فردا خودم یه جنتلمن برات جور میکنم 😪این از اوناس که شبیه سوسکه وتا ۳۰ هیشکی نگاشون نمیکنه 😅بعد من شپشی میخوام تورش کنم 😁😅البته منم نمیپسندم

بیتی جوجیم  هر کی میخواد شپش بگیره بیاد منو بخارونه   
بابا خب محبت خوبه حالا من کلی دارم میگم چون در هر صورت مرد وظیفه داره خرجی رو بده

خوبه ولى راههاى قشنگ ترى واسه محبت هست اين خانوم كلا نوشته بود شوهرم بهم فحش ميده پول نميده و... بعد يكى اومده بود زده بود دستش رو ببوس

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بله دقیقاا گل گفتین ما داریم در مورد همون اسلامی صحبت میکنیم که حضرت فاطمه برای طلب حقش رفت سخنرانی ...

بارها گفتم ما تو کشور به ظاهر اسلامی زندگی میکنیم.

همین دیشب یکی از خانم های هم محله ای مون مرد همه گفتن زن خوبی بود مظلوم بود همش از شوهرش کتک می خورد حیف شد که مرد چرا فقط خوب ها میمیرن ووو

یکی نیست بگه اون خانم اشتباه زندگی کرد از حقوق خودش دفاع نکرد برای مظلومیت و ببخشید باز هم ببخشید تو سری خور بودنش اون دنیا بهش مزد نمیدن چون ایه داریم وقتی که ازشون پرسیده میشه در زمین چطور زندگی کردین میگن ما جز مستضعفان بودیم بهشون گفته میشه مگه زمین خدا وسیع نبود حالا بچشید عذاب ..