2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یا میدون جنگ

345 بازدید | 54 پست

یکی افتخارش اینه به شوهرش فحش داده یکی پز میده شوهرشو زده یکی خوشحاله حال شوهرشو گرفته یکی عشق می‌کنه که برای حرف شوهرش تره هم خورد نمیکنه!برای حل مشکلاتشونم میان اینجا در نهایت نفرت و کینه تاپیک میزنن که یه عده دختر بچه بهش بگن بزنش بکشش لهش کن! این حجم از بچگی از یک آدم بالغ بعیده واقعا!!از وقتی اومدم نی نی سایت دارم کم کم به این نتیجه میرسم که مردها اگر بد هستن یا از مادر بدی برخوردار بودن یا همسر عاقلی ندارن!حداقل هفتاد درصد مردها به نظرم این شرایطو دارن!!مردهایی که توی این اوضاع اقتصادی و گرونی از طرف همسرشون ذره ای درک نشدن و حتی توسری خوردن و بی احترامیو بی توجهی دیدن و اقتدار و غیرت و شخصیتشون توسط همسرشون نابود شده! معلومه که این مرد چه اخلاق و رفتار زشتی پیدا میکنه به مرور زمان

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

لایککککک

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ اخ گفتی مردی که عوضیه خیانت میکنه باید اینکارارو کنی ولی مردی که مظلوم نه 😕

چندروز پیش خوندم یه چند نفری میگفتن برا چی بچه کهنه ببندیم باباشده باید بخره پوشک 😐 انگار تو یه خونه نیستن

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

من هروقت اینجور تاپیکارو میبینم، میگم یعنی اون زن ذره ای برای خودش ارزش و احترام قائل نیست که چنین رفتاری نکنه؟ کجا بزرگ شدن که بهشون یاد ندادن یه آدم باشخصیت فحش نمیده! اصلا شخصیت داشتن رو تو چی میبینن؟

یا ابنکه انگار شوهرسون حیوونه ،دنبال اینن که چه جوری افسارشو دست بگیرن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راحت باش خواستی یکم دیگه همجنس خودتو بکوب!

شماروانشناسی؟

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

اینایی که میگی رو کجا دیدی؟

من تا دیدم شوهرشون زورگو،اهل کتک،رفیق باز و یا بچه ننه بوده

در ضمن درک؛عشق،محبت،پشتیبانی و...جاده های دو طرفه هستن.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
راحت باش خواستی یکم دیگه همجنس خودتو بکوب!

برخلاف تصورت در دنیای واقعی پشت همجنسم هستم،همیشه پشت زنداداشام بودم حتی اگر نا حق گفتن،ولی اینجا جمع زنونست،دلیلی نداره خودمو بزنم به اون راه!هیچوقت در واقعیت طرف مردارو نگرفتم ولی اینجا دیگه خودمونیم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه