2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یا میدون جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 54 پست
تا حایی ک من تو تامیک ها خوندم این مردهان ک زن هاشون رو له کردن

مرد خیلی بی سیاسته،بدیاش واقعا روئه،ولی زن پشت گریه ها و سانسور کردن کارای خودش مخفی میشه!به اطرافیات خیلی توجه کن متوجه میشی که زنها فقط میگن شوهرم این کارو کرد اون کارو کرد ولی نمیگن ما چکارا کردیم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا توجه کردی وقتی تاپیک میزنن فقط از شوهره میگن؟من به چشم خودم مردی رو دیدم که از دست زنش خودزن ...

جاری من خوبه ولی شوهرش میاد انقد پشتش حرف میزنه همه فک میکنه زنه بد بااینکه از برادرشوهر من عوضی تر نی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
خو راست گفتن بابا شده باید بخره،مردی ک نمیتونه یه پوشک برا بچش بخره اصلا چرا بچه دار بشه

قدیما پوشک نبود کهنه میبستن باید منقرض میشدیم پ 😕

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من سه سال ازدواج کردم خدایی خیلی من به فکر هزینه های زندگیمم ولی همسرم میگه نمیخواد سختی نکشی فلان د ...

دقیقاً!نمیگم مرد بد نداریم ولی اینجوری که اینجا تاپیک میزنن آدم حس میکنه زن بد وجود نداره اصلا

خداروشاهده همیشه پشت زنها هستم ولی اینجا چون محیط زنونس دارم راحت و صادقانه حرف میزنم بلکه حداقل حواسشون به تربیت پسراشون باشه

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

اگر یک خانوم نیازاش براورده بشه'هیچ وقت خشمگین نمیشه که دست به فحاشی بزنه'''مگر کسی که بیناری روحی داره یا عقده های درونیش زیاده'''که درصد کمی رو نسبت به خانومای سالم به خودشون اختصاص میدن

همسرم:جان منی به مختصر❤
دقیقاً!نمیگم مرد بد نداریم ولی اینجوری که اینجا تاپیک میزنن آدم حس میکنه زن بد وجود نداره اصلا خدار ...

من خودم از دسته زنایی بودم که خیلی شوهرمو اذیت میکردم 😐 ادم عصبیم الان یسال خوب شدم قبلنا گریشم درمیاوردم واقعا بیچاره صداش درنیومد باهمه چیم ساخت 🥺 البته اذیت مالی اینا نه داد میزدم جنگ درست میکردم الکی 

جاری من خوبه ولی شوهرش میاد انقد پشتش حرف میزنه همه فک میکنه زنه بد بااینکه از برادرشوهر من عوضی تر ...

کلا آدمی که مدام پشت همسرش یا خانوادش حرف میزنه مشکل از خودشه،درسته که آدم درددل میکنه ولی اینکه طرفتو مداااام بکوبی و بی ارزشش کنی مشخص میکنه میخوای حقیقت رو برعکس نشون بدی که بعدا مقصر بودنت لو نره

اون قدیما بود که امکانات راحتی و رفاه نبود ،ولی الان که هست .

الان رفاه نیستا !! الان ادم پولدار میشناسم کهنه میبنده چون هفته 200 تومن یا صد تومن بدی پوشک به مناطقت فشار میاد عزیزم 

من خودم از دسته زنایی بودم که خیلی شوهرمو اذیت میکردم 😐 ادم عصبیم الان یسال خوب شدم قبلنا گریشم درم ...

یه زمانی خانومی از اقوام که همسرش کتکش میزد رو شدیدا مظلوم میدیدیم که یک بار چند روز خونشون موندم،رفتارای بیمارگونه اون زن رو هیچوقت یادم نمیره!زنه همیشه مینالید از شوهرش ولی شوهرش هیچی درمورد این کارای زنش نمیگفت! پارسال دخترش گفت بابام داره نابود میشه،مامان من آدم سالمو مریض میکنه!ولی هیچوقت طرف مردو نگرفتم با وجود اون چیزای عجیبی که از اون خانوم دیدم

ادم نیستن دیگه حتما شما تو زندگیشی که اینجوری طرفداری شوهراشونو میکنی وقتی مرد خوب باشه زنش مرض ندا ...

چطور زن در نقش مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و عروس مرض داره ولی در نقش همسر مرض نداره؟تا حالا توجه کردی مرد افتاده وسط این چندتا زنه بی فکر و نمیدونه چکار کنه از دست خاله زنک بازیاشون؟تو باشی چکار میکنی اگر پدر و برادر و همسرت مدام درمورد همدیگه توی گوشت بد بگن؟چه حسی پیدا میکنی از این همه حرف ضد و نقیض؟

همچی شد تقصیر ننه و زنش اینام نداشت خواهرش نداشت زن همسایه و زن های تو خیابون

چطور مادر شوهر همیشه بد بود الان عزیز شد؟چطور همیشه فتنه بود و پسرشو مینداخت به جون عروس ولی الان شد بی گناه ترین موجود عالم؟

همه رو یجور فضاوت نکن از اونورم ببین خیانت و چشم چرونی مردا خرجی ندادن ‌ کتک زدن ‌و بچه ننه بودن و و ...

من که نگفتم همه،گفتم هفتاد در صد مردا!

به نظرت کی به مردا انقدر رو داده و وقیحشون کرده؟کی وقتی زن کتک میخوره میگه باید بسازی؟کی وقتی مرد خیانت میکنه میگن مَرده دیگه دیوارش بلنده؟کی به جز خوده ما زنا انقدر زنارو بی ارزش میکنه!مرد هرکاری خواسته کرده و آخرش همه گفتن مرده دیگه عیبی نداره!پس برمیگرده به نوع تربیت خانواده و جامعه!