2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یا میدون جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 54 پست
من که نگفتم همه،گفتم هفتاد در صد مردا! به نظرت کی به مردا انقدر رو داده و وقیحشون کرده؟کی وقتی زن ک ...

بابا شما چرا گارد گرفتی نسبت به زن ها؟؟!!!

آقا مردی که خیانت میکنه زن از حیاش آبروشو‌نمیریزه و‌تو دلش نگه میداره زن اولویتش بچه هاشن که همه سختی ها رو ب جون میخره شما نبین الان همه روشن فکرن تقی به توقی میخورع میگن طلاق هستن هنوزم خانواده های سنتی که طلاق رو عیب و عار میدونن و میگن بمون و بساز این وسط زن بدبخت قربانی هوسرانی میشه 

همیشه که نمیشه تقصیرو گردن زن انداخت که اون باعث شده شوهرش اینجوری بشه مرد باید مرد باشع بابد خودش درست باشه زن بدبخت که چوب جادو نداره بنده خدا

خدایا کمکم کن🙏🙏🙏
من هروقت اینجور تاپیکارو میبینم، میگم یعنی اون زن ذره ای برای خودش ارزش و احترام قائل نیست که چنین ر ...

دقیییییقا!مرد این وسط حکم یه بچه رو داره که یا زن میخوا  افسارشو بگیره یا مادرش یا خواهرش!

زنه محبت نمیکنه میگه اگر محبت کنم هار میشه😑همچین زنی بدرد زندگی مشترک میخوره اصلا؟

من اگر یه مرد بودم و میدیدم همسرمو مادرمپ خواهرم برای کم کردن روی هم منو به بازی میگیرن قید همشونو درجا میزدم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باید پشت ناحق باشی!

چون اگر طرف داداشمو میگرفتم اون لحظه حرفمو قبول نمیکرد و میذاشت به حساب خواهرشوهر بازی!ضمنا دلم نمیخواد برادرم فکر کنه اگر همسرش اشتباهی میکنه اون حق داره فلان واکنشو نشون بده!باید یاد بگیره اشتباه زنش رو آروم گوشزد کنه!ولی شما مطمئن باش ما به وقتش به زنداداشم فهموندیم که مقصر اون بوده!برای همینم هست که خیلی راحت باهامون درد دل میکنن

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب پس دو رو نباش  نه به ناحق طرف زن داداشتو بگیر نه به ناحق  بیا تا تحریم امریکا رو هم بند ...

اصلا دو رو نیستم،پشت سرشون حرف نمیزنم و توروشون میگم!زنداداش من اگر اشتباه کرده برادرم باید یاد بگیره چحوری رفتار کنه تا همسرش آسیب نبینه بخاطر یه اشتباه!اووونقدر درست رفتار کردم که هم زنداداشم بهم اعتماد داره هم برادرم!شما هم بجای اینکه تحت تاثیر ظاهر و کلیات باشی به جزئیات هم توجه داشته باشی جای دوری نمیره!

مثلا همیشه میگن توی محل کار مردا کرم میریزن به زنا درحالی که من خودم شاغل بودم و دیدم که زنا واسه یه قرون دوزار بیشتر چجوری دلبری میکنن و چطور خودشون رو در اختیار قرار میدن!حالا بیام بگم واااایییی چقدر زنا مظلومن چقدرررر بی گناهن!هم مرده بی گناه داریم هم زنه بی گناه!خداروشکر که قضاوت به دست خداست نه بنده های هم جنس پرستش

اگر یک خانوم نیازاش براورده بشه'هیچ وقت خشمگین نمیشه که دست به فحاشی بزنه'''مگر کسی که بیناری روحی د ...

وقتی کار به اما و اگر بکشه زندگی نابود میشه!

زن اگر نیازاش تامین بشه خوب رفتار میکنه مرد اگر نیازاش تامین بشه خوب رفتار میکنه!

مردا تا قبل از تاپیک من یه مشت بچه بودن که با محبت و سیاستِ زن به سمت زنشون کشیده میشدن ولی حالا تبدیل شدن به شمر و یزید که به هیییییچ صراطی مستقیم نیستن و زن هیچ تاثیر و نفوذی روشون نداره!ما چیو باور کنیم الان؟

توجه کرده باشی خیلیا میگن شوهرمون بعد از فلان سال رفتارش تغییر کرده!!هیچوقت هم دلیل تغییر رفتارش رو نمیدونن!وقتی طرف دلیلش رو نمیدونه شماها با چه حقی حق رو به زن میدین؟

امیدوارم وقتی صاحب پسر شدین باز هم انقدر مرد ستیز باقی بمونید و خون به جیگر عروستون نکنین

بابا شما چرا گارد گرفتی نسبت به زن ها؟؟!!! آقا مردی که خیانت میکنه زن از حیاش آبروشو‌نمیریزه و‌تو د ...

چون برخلاف شما نگاه هم جنس پرستانه ندارم!و میدونم هم مرد بد داریم هم زن بد!من درمورد خیانت حرفی نزدم چون براش توجیهی وجود نداره که بخوام ربطش بدم به خوب یا بد بودن زن!

ممکنه روزی صاحب پسر بشی،تربیتش به گردنته،پس اول موظفی با یه مرد سالم از لحاظ روحی و روانی و با اخلاق ازدواج کنی که الگوش یک پدر مریض نباشه و در درجه دوم عشق ورزیدن به همسر و وفاداری رو یادش بده!از این مادرایی نباشی که میگن زن پیدا میشه مادر پیدا نمیشه!این کارارو کن ببین پسرت چجوری بار میاد!بهش یاد بده که دختر سرگرمی نیست که دلش بخواد بره دختر بازی

چون برخلاف شما نگاه هم جنس پرستانه ندارم!و میدونم هم مرد بد داریم هم زن بد!من درمورد خیانت حرفی نزدم ...

من اصلن طرف جنس خودمو نگرفتم ناحقم نگفتم من خودم میدونم مرد خوب کیع مرد بد کیع هم زن خوب هم زن بد طرفداریم نمیکنم پسر دار بشم خودم میدونم چه تربیتی رو روی پسرم یا دخترم پیاده کنم نیازی به تذکر نیست

هر کی هر چی میگه شما حرف خودتو میزنی پس لطفا ریپلای نکن دیگه اعصاب خوردیم درست نکن لطفا.

خدایا کمکم کن🙏🙏🙏
من اصلن طرف جنس خودمو نگرفتم ناحقم نگفتم من خودم میدونم مرد خوب کیع مرد بد کیع هم زن خوب هم زن بد طر ...

شما که اعصاب نداری مجبور نیستی این مدل تاپیک هارو مطالعه کنی!

اون دیگه خسیسه

ایشالله بچه میارید درک میکنید 😃

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بنظرم برابره. هفتاد درصد مردام با خود رایی و ... اقتدار همسرشونو زیر سوال میبرن خواهر مادرشونو دخالت میدنو هیچ اختیاری از خودشون ندارن

از هفتاد در صد کمتره ها منظورم اینه برابرن