2777
2789

برای من فرق نمیکرد ،همسرم دختر دوست داشتن چون خودشون خواهر ندارن ،  اولی پسر شد ، دومی دختر 

ولی سر فرزند دومم واقعا هر دو از خدا دختر می‌خواستیم و حتی یک سری نکات رو رعایت کردم که دختر باردار بشم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نديدم كسي بكه اي واي دختر نداره ولي تا دلتون بخواد ديدم ميكن پسر نمياري؟ كاش به اين درك برسن دختر ...

اقوام ما و همسرم برای کسی  که دختر نداشته باشه واقعا دلسوزی میکنن و زیاد میگن مثلا طفلی دختر نداره ...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

سلام مامانای عزیز با اجازه استاتر عزیز خواستم یه برنامه خیلی خوب برای بچه ها تو بازار معرفی کنم برنامه بازی درمانی خیلی عالیه برای تقویت ذهن و هوش بچه ها هم برای بچه هایی که مشکل عدم تمرکز دارن

پسر

مجرد بودم هم بچه پسردوست داشتم... تو جامعه مون هرچقدرم بخایم ادای روشنفکری دربیابم هرچقدرم فرهنگاعوض بشه خییییلی خیلی مونده تاقدر دخترروبدونن برای همین دختربچه دوست ندارم... دوست دارم پسرم رویجوری تربیت کنم که خانمها براش حرمت داشته باشن

ولي اخرش همين دختره كه تو پيري همدمشونه

دختروپسرنداره بستگی به معرفت بچه داره

دخترای الانم بازمان ماواقعاقابل قیاس نیستن و بغیر این داماد بد خیلی بدتر ازعروس بده!!!تو این همین نی نی سایت کم ندیدیم خانمایی که همسراشون چ بلایی سرخانوادهاشون نیاورده!!!

دختر

دلیلش یکی اینکه میدیدم اطرافیانم اونایی که پسرشون بزرگتره خیلیییی به خواهر کوچکترش زور میگه و خواهره اکثرا مظلوم بار میاد.ولی دختر که بزرگتر باشه بیشتر به برادر کوچکترش محبت میکنه تا زورگویی.

دلیل بعدی اینکه دوست داشتم در آینده دخترم بزرگتر از عروسم باشه یا مثلا وقتی عروسم میاد دخترم زودتر عروس شده باشه.

بله،همین طور شد ...

خيلي كم خواستن واقعا جرا؟ خوبه خودشون خانمن

نشون میده که همگی یا اغلب بخاطر جنسیت شون  خیلی ضربه خوردن (خودشون یا مادرشون)

یا توی خونواده مردسالار بودن که البته بازم یک نوع آسیب هست

چند درصدی هم خب سلیقه ایه، ولی تعدادشون کمه