2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یا میدون جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 54 پست
برخلاف تصورت در دنیای واقعی پشت همجنسم هستم،همیشه پشت زنداداشام بودم حتی اگر نا حق گفتن،ولی اینجا جم ...

چرا باید پشت ناحق باشی!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من روان نشناسم ولی روانشناسی خوندم    

😕😕😕

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
اینایی که میگی رو کجا دیدی؟ من تا دیدم شوهرشون زورگو،اهل کتک،رفیق باز و یا بچه ننه بوده در ض ...

تا حالا توجه کردی وقتی تاپیک میزنن فقط از شوهره میگن؟من به چشم خودم مردی رو دیدم که از دست زنش خودزنی و گریه میکرد ولی دورادور به خاطر حرفای زنه همه پشت خانوم بودن! اینجا هم همه یک طرفه صحبت میکنن!ضمنا گفتم که مادرشون هم تاثیر گذار بوده،همون موجودی که مدام خانومها از بدیاش تاپیک میزنن فقط امیدوارم الان مادرشوهر عزیز نشه یهو

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
متاسفانه مشکل اینجاست که هیچکدوم از طرفین زندگی کردن رو بلد نیستن

دقیقا⁦♥️⁩

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
تا حالا توجه کردی وقتی تاپیک میزنن فقط از شوهره میگن؟من به چشم خودم مردی رو دیدم که از دست زنش خودزن ...

بله همه داستانا اینجا یکطرفه اس...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
تو کهنه بذار

من پوشک میزارم 😐 بیا بززززززن 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
برخلاف تصورت در دنیای واقعی پشت همجنسم هستم،همیشه پشت زنداداشام بودم حتی اگر نا حق گفتن،ولی اینجا جم ...

خب پس دو رو نباش  نه به ناحق طرف زن داداشتو بگیر نه به ناحق  بیا تا تحریم امریکا رو هم بندازن گردن زن بدبخت!

کمتر زنی پیدا میشه دلش ارامش و خوشبختی نخواد. و از دل خوشش نیست که زندگیش میدون جنگه!شما اگه یه تاپیک دیدی که زن شوهرش رو میزنه بیا من هزار تا تاپیک برعکسش رو نشونت بدم که جرات رفتن به پزشکی قانونی هم ندارن  اگه ده تا تاپیک دیدی زن فحش میده بیا من ده هزارتاشو نشونت بدم که مرد به عزیز مرده زنش هم رحم نمیکنه تو دعوا اسمشو میاره وسط!

ضد زن نباشیم بی منطق هم نباشیم زن تو سری خور مرد نیست 

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
مردا هر چی حقوقه که خودشون نوشتن و به نفع خودشون انگار نه انگار خودشونم یروزی میشن پدر دختر 

این خانه از پای بست ویران است.جامعه ما مردسالاره و این حقیقته تساوی حقوق و آل و بل تو ایران یعنی کشک.اینم وقتی خانوما هر عیب رفتاری یه مرد رو به یه زن دیگه که مثلا مادره یا زنه ریز میدن چه انتظاری میشه داشت.از ماست که بر ماست 

فقط خدا
راست میگن گلم بعدنا میفهمی که این خانوما حقیقت رو میگفتن

من سه سال ازدواج کردم خدایی خیلی من به فکر هزینه های زندگیمم ولی همسرم میگه نمیخواد سختی نکشی فلان درامدشم خوبه ولی خوب میخوام پس اندازیم باشه خیلی به فکرشم زندگیمم خوبه ولی خدایی بعضی از اقایون مظلومن خانما سواستفاده میکنن خیلیارو دیدم 🙁

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍