2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه هاتون میگید ممنون

من بابام گفت با لباس عروس برو با کفن  برگرد 

فازش برا برگشت با کفن ام چی بوده😃😃😃😃😃

منم گفت هیچی بت نمیدم 😶😶😶گفتم نده 😉😂

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

یعنی جهزیه اینقدر کمر شکن شده 

ولی بیچاره اونایی که ندارن😭😭😭

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یعنی در این حد همه چی گرون شده؟؟ خواهرم 5سال پیش با 30تومن یه جهاز خوب خرید من واسه خودم رو 100تومن حساب کردم با درنظر گرفتن گرونی ها

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

غناعت کن صد و پنجاه رو بده جهزیه و صد و پنجاه بقیه رو یا طلا بخر یا ملکی چیزی که بشه پشتوانه زندگیت ولی به شوهرت هیچی نگو 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من همین چند ماه پیش حساب کردم با ۶۰ میلیون هنوزم میشه وسایل معمولی خرید

بستگی به توقع و سطح زندگی هر کسی داره دیگه

ولی در کل به نظر من وظیفه ی خانواده ها نیست جهیزیه و خرج عروسی و فلان . دختر و پسر خودشون هر اندازه در توان دارن باید بخرن

وضع بابام معمولیه ولی خب ۵۰۰ میتونه بده در توانش هست

بمن بودم ۳۰۰ تومن حتی کمتر وسیله میخریدم بقیش رو سرمایه گذاری میکردم،بابا اینقدر پول خرج تیر و تخته نکنید وسایل برقیتو فقط خوب بگیر همین

خوبه دیگه.بیشتر ازین ولخرجیه و پررو شدن داماد. هرچی باهرمارکی میخوای بخری لیست کن قیمتش دربیار بعد ب ...

دوست دارم از این کشور برم از جهزیه خریدن متنفرم

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم