2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در این حد همه چی گرون شده؟؟ خواهرم 5سال پیش با 30تومن یه جهاز خوب خرید من واسه خودم رو 100تومن ...

دقیقااا..

منم ۵سال پیش با ۳۰ ۴۰ تومن مارکای خوب و به اندازه گرفتم..

برقیام ال جی و دلونگی و کنوود و 

با یخچال وفرش و لوستر و اینا که هنسرم گرفت سر جمع ۶۰ تومن شد اونموقع .الان همین زندگی رو فکرکنم بالای ۲۰۰ باید جمع کرد😰😰😰

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
یخچال همه قیمتی هست  یخچال ۱۰ تومنی هم هست همه چیز که نباید سقفش باشه

سقفش که ۱۰۰ تومنه.من معمولیشو گفتم. بخدا یکدونه مخلوطکن و اسیاب چندروز پیش خریدم یک میلیون و سیصد. یکدونه ۶۰۰‌تومنی‌هم داشت که تا دست بهش زدیم سه جاش شکست

سقفش که ۱۰۰ تومنه.من معمولیشو گفتم. بخدا یکدونه مخلوطکن و اسیاب چندروز پیش خریدم یک میلیون و سیصد. ی ...

چی بگم والا .اونی که نداره دنبال چیزای مناسب تر میگرده .کسی هم که داره دیگه محدودیتی نداره میره همون سقف رو میچسبه

خدایا میدانم که میبینی ...
پریشب لوازم برقی آشپزخونه و سرویس‌قاشق چنگال و کریستال برا جهیزیه خواهرم خریدیم حدود۷۰تومن شد

وسیله برقی مثلا چیا؟ چندتا وسیله برقی؟

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
وسیله برقی مثلا چیا؟ چندتا وسیله برقی؟

سرخ کن، چرخ گوشت، آبمیوه گیری، مخلوط کنن،ساندویچ ساز، چایساز ،همزن، پلوپز ،هواپز ،گوشتکوب برقی، مارکش هم دلمونتی گرفت و قاشق چنگال و یه سرویس پذیرایی کریستالم خرید