2777
2789
عنوان

سرگیجه عجیب

271 بازدید | 25 پست

سلام بچها من دیروزم تایپیک زدم چیزی دستگیرم نشد بنظرتون چم شده ۳روز مرتب سرگیجه دارم انگار معلقم همش سرم گیج میره مخصوصا وقتی دراز میکشم دیروز رفتم دکتر سروم زد قرص داد تاثیری نداشت درضمن باردار هم نیستم دلیل این سرگیجه چیه حاضرم کرونا بگیرم ولی این سرگیجه شرش کم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم عفونت گوش میانی بود از من من تو خوابم سرم گیج میرفت وااااای هر دو سه سالی یه بار اینطوری میشم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

بیماری جدیده یا نوع ویرووسه بعدشم ختم میشه ب سرماخوردگی شدید و حتی حس بویایی چشاییتم تا چند روز ازبین میره.شیره ی خرما یا توت بخور .

چایی ابلیمو عسل بخور .خرمابخور اینا خوبت میکنن 

قرص مترونیدازول اموکسی سیلین کوتریموکسازول هر ۸ساعت از هر کدوم یدونه بخور و اب نمک قرقره کن .

اینارو انجام بدی زودتر جمعت میکنه چون خیلی بده ۲هفته کشید ما خوب شیم خانوادگی گرفتیییم

خدایا شکر   

اگر موقع دراز کشیدن هم سرگیجه داری از گوش هست

برو دکتر گوش و حلق و بینی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
آره تست هم زدم منفی بود

اخه من دوهفته قبل پریود یعنی چهار پنج روز بعد تخمک گذاریم سرگیجم شروع شد تا سه هفته سرگیجه داشتم نمیدونستم باردارم خب اگه تست میزدم هم منفی میشد چون خیلی زود بود،ولی روز پریودی زدم مثبت شد تست.حالا شاید بارداری و تست منفی شده.

به هرحال ویتامین b6بخور خیلی خوبه برا سرگیجه

عفونت گوش

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
اخه من دوهفته قبل پریود یعنی چهار پنج روز بعد تخمک گذاریم سرگیجم شروع شد تا سه هفته سرگیجه داشتم نمی ...

خب اصن کاریم نکردم که بگم باردارم 😅 ولی خب دقیقا یه شب قبل ازاینکه سرگیجه بیاد سراغم قلیون کشیدم شاید ازنظر بقیه کم بود ولی از نظر خودم ک قلیونی نیستم واولین بارم بود زیاد کشیدم به دوستمم گفتم گف مگ اثر قلیون ۳روز میمونه توبدن آخخ