2777
2789
عنوان

زبان آلمانی یا فرانسوی؟

9405 بازدید | 24 پست

بچه ها من میخوام یه زبان دیگه یاد بگیرم (انگلیسی رو خوب بلدم) به نظرتون فرانسه بیشتر کاربرد داره یا آلمانی؟ من دوتاشو تا حدودی بررسی کردم  یادگیری آلمانی برام راحت تر بود کی تجربه داره بگه

باید ببینی اگه میخوای مهاجرت کنی یه روزی احتمال مهاجرتت به کدوم کشور بیشتره مثلا اگه المان یا اتریش شانس بیشتری داری المانی فرانسه یا کانادا فرانسوی .ولی اگه واسه خودت میخوای یاد بگیری فرانسوی به نظرم قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی اگه میخوای مهاجرت کنی یه روزی احتمال مهاجرتت به کدوم کشور بیشتره مثلا اگه المان یا اتریش ...

دارم به کانادا مهاجرت میکنم و قطعا انگلیسی بیشتر از همه به دردم میخوره ولی کلا خودم میخوام یاد بگیرم

دارم به کانادا مهاجرت میکنم و قطعا انگلیسی بیشتر از همه به دردم میخوره ولی کلا خودم میخوام یاد بگیرم

اگر می خوای بری کانادا و انگلیسی بلدی فرانسوی یاد بگیر

بعضی ایالت ها مثل کبک فرانسوی صحبت می کنن آلمانی توی کانادا کاربرد نداره

پس فرانسوی خیلی برات کاربردی تره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

منم دارم کم کم آلمانی یاد میگیرم اگه واقعا قصدشو داری بگو که برات کلیپاشو بفرستم باهم یاد بگیریم

منم دارم ياد ميگيرم، كجا ميفرستي؟ 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

خب انگلیسی رو که باید بلد باشی .کلا یادگیری زبان خارجی بهنظرم باید بعد یاد گیری کامل انگلیسی باشه چون حتی لیرانم بمونی انگلیسیه که به کارت میاد.ولی کانادا چون یه سری مناطق فرانسوی صحبت میکنن به عنوان زبان سوم فرانسوی بیشار به درد میخوره تا المانی

آلمانی راحته؟ راضی هستی؟

هر زبانی سختی خودشو داره من چون میخوام مهاجرت کنم دارم یاد میگیرم 

تلفظشون سخته یه جورایی آب روغن قاطی میکنی وسطش ولی کلمات مشترک با انگلیسی زیاد داره فقط تفاوتشون توی تلفظه

در کل خوبه من راضی ام 

اگر میخوای کانادا بری فرانسه خیلی بیشتر بدردت میخوره

ایالت های کبک و مونترال فرانسه زبان هستن

بجز اون همه کانادایی ها فرانسه بلدن ولی آلمانی نه