2777
2789
عنوان

همه چی راجب رشته هوشبری(بیهوشی)

| مشاهده متن کامل بحث + 82085 بازدید | 69 پست
کتاب تستیه مناسب بگیر.اون خودش توضیح میده کامل که چیکار کنی.فیلم اموزشی واس مبحثی بگیر مثلا مبحث دین ...

آرع فیلم دیدن کلی زمان میبره فقط مباحث خیلی سخت رو فیلم میبینم بیشتر میرم سراغ تست کارکردن 

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=180076578]خواهش میکنم عزیزم هرکاری ازدست من برمیاد دریغ نمیکنم.[/QUOمرسی گلم 

چقدر مهربونی شما  

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 
سلام روز بخیر رشته هوشبری از لحاظ درسی،سختیش چطوره؟ در مقایسه با پرستاری و اتاق عمل؟

سلام عزبزم.اگ منظورتون درس دانشگاهیشه خب درساش سخت هست من نمیتونم با دورشته ی دیگ مقایسش کنم چون از درس اونا اطلاعی ندارم.ولی دروس داروشناسی،روشهای بیهوشی،داخلی جراحی،و...داره

سلام عزبزم.اگ منظورتون درس دانشگاهیشه خب درساش سخت هست من نمیتونم با دورشته ی دیگ مقایسش کنم چون از ...

سلام میشه درخواست دوستی منو قبول کنین چند تا سوال داشتم تزتون❤

عضو تاپیک بامداد خمار😍گروه قرمز❤ وزن اولیه: ۱۲۲❤ قد:۱۷۰❤ وزن هدف: ۷۰❤🦋

سلام من متولد ۷۱ هستم میخام کنکور بدم دانشگاه ازاد رشته هوشبری بخونم بنظرتون رتبم باید چند بشه؟سوال دیگه اینکه اگر درسمو تموم کنم ۳۴ ساله میشم بنظرتون میتونم استخدام بشم تو بیمارستنای دولتی؟ 

عزیزم ممنون که اینهمه تایپ کردی🌺

ولی واقعا اگه یجا کار خراب کنی باید دیه بدی؟

میشه بگی که اتاق عمل ها دقیقا چیکار میکنن وظیفشون چیه 

من این دو رشته خیلی دوست دارم اما اطلاعات دقیقی ازشون ندارم 

یچیز دیگ زیست چجوری میخوندی من خیلی میخونم اما بیشتر  تستا خراب مبکنم چیکار کنم

سلام من رفتم دکتر برام اندوسکوپی و کولونوسکپی نوشت   پ سید مجرد هستی یا متاهل        منشی بهم گفت برای دوز بیهوشی این سوال ‌‌‌‌‌پرسیدن     دوستانی ک تجربه دارن    مگه چه فرقی داره اندوسکوپی کولونوسکپی مجرد و متاهل