2777
2789

من یک مادرم

اماااااا چه مادری

مادری ک از صبح تا شب همش غر

حوصله بچه ها ندارم اصلاااااا همش حرفای بد میزنم

در شهر غریبی زندگی میکنم شوهرم نیست دست تنها

خودم با اینکه سنی ندارم اما فوق العاده بی اعصاب شدم مریض شدم قرصهای آرامش بهم داده دکتر

یه حرفی یه چیزی

یه کمکی به من کنید خیلی حالم بده

اگر سن مهد کودک هستن بچه هات بذارشون مهد یکم استراحت کن اگرم نیستن برو یه دو ساعت بذارشون خانه بازی استراحت کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش میره مدرسه اون یکی 2/6هست

خب میشه بذاریش مهد استراحت کنی اینجوری خیلی حالت بهتر میشه ادم گاهی نیاز داره تنها باشه فقط

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب میشه بذاریش مهد استراحت کنی اینجوری خیلی حالت بهتر میشه ادم گاهی نیاز داره تنها باشه فقط

آره ولی شرایطش ندارم از طرفی ماشین ک نداریم

پس باید هزینه سرویس بدم

الان در شرایط خوبی هم نیستیم

خوب عزیزم حتما اگر همسرت نیست یه هفته برو مسافرت خونه ی کسی که میتونه کمک حالت باشه خوردو خوراک زیاد ...

بچم میره مدرسه نمیتونم برم چند آخر هفته اون هفته اونجا بودم اما رفتنم سخته برگشتننم سختر

خیلی خسته ام خیلیییییی زود از کوره در میرم همش غر میزنم شوهرمم نیست خودمم تنهام یه چیزی خسته تر از خ ...

درکت میکنم عزیزدلم..کاش میتونستی بزی پیش خونوادت چند روزی..یا بگی اونا بیان...یکم روحیت عوض ش...ب خودت اهمیت بده میدونم سخته نمیشه...ولی سعی کن ی راهی پیدا کنی یکم به کارای مورد علاقت برسی