2777
2789
عنوان

من یک مادر بی حوصله ام یک مادر بی مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 51 پست
درکت میکنم عزیزدلم..کاش میتونستی بزی پیش خونوادت چند روزی..یا بگی اونا بیان...یکم روحیت عوض ش...ب خو ...

دقیقا خودمو ک انداختم یه جای ک اصلا دستم بهش نمیرسه

خانوادم چند روز پیش اونجا بودم رفت و آمدنم خیلی سخته

اونا ک نمیان میگن راه دوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مث من افسردگی گرفتی باید به زورم که شده از خونه بزنی بیرون یا بچه رو ببر شهر بازی سرپوشیده بب ...

آره کار من از افسردگی گذشته وسواس گرفتم دستم ک زیر آب میبرم دیگه همش ایقد باید چرت و پرت بگم آخرشم با حالت عصبی در بیارم

دقیقا خودمو ک انداختم یه جای ک اصلا دستم بهش نمیرسه خانوادم چند روز پیش اونجا بودم رفت و آمدنم خیلی ...

ای بابا...خسته میشی عاخه تنهایی...ربات که نیستی...اکثرمون این شرایطو داریم...گرگ بیابون بشی مادر نشی همینه دیگه...خیلی سخته هیچ کسم جز خودمون درک نمیکنه متاسفانه

بچم میره مدرسه نمیتونم برم چند آخر هفته اون هفته اونجا بودم اما رفتنم سخته برگشتننم سختر

عزیزم به خودت کمک کن. منم مثل تو بودم خیلی تنها بودم خیلی اذیت شدم یه موقع واقعا حوصله بچه رو نداشتم. الانم همینه. دلم میخاد تنها باشم.

عزیزم به خودت کمک کن. منم مثل تو بودم خیلی تنها بودم خیلی اذیت شدم یه موقع واقعا حوصله بچه رو نداشتم ...

چجوری هرجور میخام ک درست بشه نمیشه

نمیدونم اصن گیج منگم نه روحیه دارم نه اعتماد به نفس

چجوری هرجور میخام ک درست بشه نمیشه نمیدونم اصن گیج منگم نه روحیه دارم نه اعتماد به نفس

منم همینم. میدونی چون تنهایی مسوولیت رو پذیرفتیم. چون از خودمون زدیم برای بچه ها و شوهر. من الان نمیتونم ارتباط برقراز کنم با دخترم. بی حوضله شدم. شوهرم خیلی راحت همیشه اولویتهای خودش رو داره و من انقدر تو خونه موندم کلافه ام. خب بخام هم با دوستام برم بیرون دخترم گناه داره . انکاز زندگی نکردم واسه خودم

دقیقا انقدم بدم میاد از این جمله ک ناشکری نکن...بابا ناشکری چیه ما بچه هامونو قد دنیا میخوایم...فقط ...

کسی اصلا از حال و روز ما خبر نداره ناشکری نمیکنیم فقط خسته ایم خیلی خسته نمیدونم شرایط زندگی شما چطوره ولی میدونم همه با سختی میگذرونن

خیلی سخت یکی سختر

منم همینم. میدونی چون تنهایی مسوولیت رو پذیرفتیم. چون از خودمون زدیم برای بچه ها و شوهر. من الان نمی ...

ایقد از خودمون زدیم ک این شدیم

داشتم امروز به این فکر میکردم گفتم شوهرم ک جوونی خودش کرد منو گرفت تا وایسم به پای زندگی و بچه هایش

کسی اصلا از حال و روز ما خبر نداره ناشکری نمیکنیم فقط خسته ایم خیلی خسته نمیدونم شرایط زندگی شما چطو ...

دقیقا هرکدوم به نحوی ی سختی ای رو داریم تحمل میکنیم...از وقتیم مادر شدیم سختیا بیشترم شد....اوج سختیش جاییه که نمیتونی جلو بچت بروز بدی که مبادا توروحیش تاثیری نزاره

دقیقا هرکدوم به نحوی ی سختی ای رو داریم تحمل میکنیم...از وقتیم مادر شدیم سختیا بیشترم شد....اوج سختی ...

منکه ک دیگه دیوونه روانی شدم

کسی از حال و روزم خبر نداره

خیلی با بچم دعوا میکنم

خیلیییی زیاد

نمیدونم چطوری چیکار باید کنم ک درست کنم خودمون