2777
2789
عنوان

همه چی راجب رشته هوشبری(بیهوشی)

| مشاهده متن کامل بحث + 82102 بازدید | 69 پست

یعنی امکان نداره یکی هوشبری خونده باشه بیکار باشه؟ منظورم اینه بازار کارشون خوبه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاری رتبه بهتری میخواد اما..انگار کار براش بیشتر هم هست..چرا میگین هوشبری؟چه دلایلی

کارو هبچکس نمیتونه تضمین کنه توکشور ما .من دوست پرستاریم دارم ک بیکارن.و حسابی مینالن از بازار کارش. ولی چون همه میگن بازار کارش خوبه ماهم میگیم خوبه😅ازلحاظ رتبه هم اونسالی ک من جذب شدم دانشگاه ما رتبه های هوشبریش بالاتر بود.بعد جذب پرستاری قشنگ سه برابر هوشبریاس ینی کلاس ما ۱۰ نفره کلاس پرستاریا ۳۰ نفر.این نشون میده مردم خب پرستاریو میزنن بیشتر پس رقابت یکم بالاتر میشه توش .ولی درکل رتبه ها تو یک سطحه

😂😂😂😂

سلام من خیلی علاقه به قبولی توی این رشته دارم والان تازه شروع به خوندن کردم به نظرت تمرکزم رورو روی چه درسایی بزارم تا قطعی این رشته رو قبول شم

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 

ممنون میشم راهنماییم کنی شرایطم یکم سخته چون متاهلم و یه پسر شیطون سه ساله دارم ونمیدونم چجوری بخونم تا این رشته رو قبول شم

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 
سلام من خیلی علاقه به قبولی توی این رشته دارم والان تازه شروع به خوندن کردم به نظرت تمرکزم رورو روی ...

سلام عزیزم

اول ازهمه برات ارزوی موفقیت دارم 

دوم اینکه تو کنکور خب هردرسی ضریب خاص خودشو داره مثلا زیست ۴ عع شیمی ۳ عع فیزیک ریاضی ۲ان فک کنم

عمومیاهم همه فک کنم ۲ بودن

بنظرم به هرحال شماتویسری درسا قویتری توبعضیاشون ضعیفتر 

سعی کن میانگین درصدات نزدیک بهم باشه

اینطوری شنیدم رتبه ی بهتر ی میده

ممنون میشم راهنماییم کنی شرایطم یکم سخته چون متاهلم و یه پسر شیطون سه ساله دارم ونمیدونم چجوری بخونم ...

عزیزم فقط تستی کار کن تامیتونیییی

اشتبااه منو نکنی کلی روی تشریحی وقت بزاری من سال چهارم معدل ۲۰ مدرسمون شدم ولی سال اول قبول نشدم این رشترو

فقط تستی کار کن باکار کردن تستی قسمت تشریحیتم خودش اوکی میشه و اصن هرجا ک بیشتر لازم باشه رو یاد میگیری

سلام عزیزم اول ازهمه برات ارزوی موفقیت دارم  دوم اینکه تو کنکور خب هردرسی ضریب خاص خودشو داره ...

من یک سال کلا مدرسه نرفتم وپایه ام خیلی ضعیفه باید اول فیلم آموزشی هر درسو ببینم تا بتونیم تستاشو بزنم نمیدونم اول کدومارو بخونم درصدات چجوری بود وقتی قبول شدی

عزیزم فقط تستی کار کن تامیتونیییی اشتبااه منو نکنی کلی روی تشریحی وقت بزاری من سال چهارم معدل ۲۰ مد ...

به نطرت عمومی هارو فقط سال دوازدهم رو بخونم وتخصصی هارو بیشتر کارکنم میتونم قبول شم

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم چون تو تجربه داشتی ازت راهنمایی خواستم 

بین رشته های پیرا پزشکی به نظرمن رشته هوشبری واقعا مناسبه من که خیلی ازاین رشته خوشم میاد

من یک سال کلا مدرسه نرفتم وپایه ام خیلی ضعیفه باید اول فیلم آموزشی هر درسو ببینم تا بتونیم تستاشو بز ...

کتاب تستیه مناسب بگیر.اون خودش توضیح میده کامل که چیکار کنی.فیلم اموزشی واس مبحثی بگیر مثلا مبحث دینامیک مبحث سرعت فیزیک مبحث انتگرال ریاضی مثلا.خیلی نشین خودتو درگیر فیلم اموزشی کن.میگم‌من بزرگترین اشتباه کنکوریا بنظرم همین وقت تلف کردن برای رفتن ب سمت تسته.وسواس بخرج دادن.من خودم این اشتباه رو کردم .هرکاری ک میکنی فقط خیلی زود برو سراغ تست زدن.با تست یاد بگیر نه یاد بگیر بعد برو تست بزن!

به نطرت عمومی هارو فقط سال دوازدهم رو بخونم وتخصصی هارو بیشتر کارکنم میتونم قبول شم

ازعمومیا بنظرم کم نزار.اگر فقط سال اخرو بخونی خب درصدت خوب نمیشه.تخصصیارم یجایی خستت میکنن اگ تندروی کنی توشون.دوتاشونو با نسبت ۷۰ به ۳۰ پیش ببری عمومیای هرسه سالو میتونی جمع کنی هیچ همش تخصصی خوندن هم کلافت نمیکنه.یجور عمومیا واست زنگ تفریح میشه