2777
2789
عنوان

همه چی راجب رشته هوشبری(بیهوشی)

| مشاهده متن کامل بحث + 82085 بازدید | 69 پست
سلام من تاپیکت رو خوندم خیلی بهم کمک کرد ولی بین این گیر کردم که اول پرتو شناسی رو انتخاب کنم یا هوش ...

من راجب پرتوشناسی عزیزم اطلاعات کافیی ندارم 

ولی از نظر بازار کار هوشبری درجه یکه

من امروز میرم یه کلینیک زیبایی التماس میکنن ازفردا مشغول به کارشم

عزیزم به هرحال بعد چندین سال از تاپبکتون الان حتما شاغل هستین.به صورت کلی راضی هستین از این شغل؟من ق ...

ببین عزیزم برای من ازنظر استرس و سختی کار و همینطور حقوقاش اصلا قابل رضایت نبست نه تنها من بلکه همه ی همکاران من هروز آرزوی اینو میکنن ک کاش یه شغلی مناسب میتونستم پیدا کنن و در اولین فرصت این شغلو ببوسن بزارن کنار

من طرحمو برم و مدرکم آزاد شه دیگ نمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم برای من ازنظر استرس و سختی کار و همینطور حقوقاش اصلا قابل رضایت نبست نه تنها من بلکه همه ...

واقعا؟؟؟

یعنی از درامد و رشته راضی نیستید؟

من خودم معماری خوندم ولی میخواستم از اول بخونم واسه هوشبری

ببین عزیزم برای من ازنظر استرس و سختی کار و همینطور حقوقاش اصلا قابل رضایت نبست نه تنها من بلکه همه ...

سلام عزیزم من هوشبری قبول شدم امسال اومدم تاپیکتون رو خوندم خیلیییی ناراحت بودم اما حس خوبی بهم داد چون اصلا این رشته رو دوست نداشتم اما با دیدن این کامنت شما باز نا امید شدم اخرش نفهمیدم رشته خوبیه یا نه من خیلی نیاز دارم باهاتون صحبت کنم میشه درخواستمو قبول کنید ی دنیا ممنون میشم

عزیزم تو حالت خوبه؟ 

چیزی میزنی 

سال ۹۹ تاپیک زدی من عاشق ین رشتم خیلی پرستیژ داره حقوقش برا خانوم مناسبه مث وردستیا باهاتون رفتار نمیشه

الان میای همه ی حرفای خودتو نقص میکنی 

از اولشم معلوم بود هوشبری رشته ی تاپی نیس اتاق عمل و پرستاری بهتره شما اون موقع بیخود فاز گرفتی احساسی نظر دادی

فکر کن بعد حرف بزن حالم بد شد ناموصا😑

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست
عزیزم تو حالت خوبه؟  چیزی میزنی  سال ۹۹ تاپیک زدی من عاشق ین رشتم خیلی پرستیژ داره حقوقش ...

تودوران دانشجویی این رشته ها همه جوگیرهستن حتی همون بچه های رشته های پرستاری و اتاق عملی ک میگی خوبه

منم سال ۹۹سال دوم دانشجوییم بوده

ولی وقتی وارد عرصه کار میشی و مسئولیت و فشار گردنت میفته اون موقع سختی های شغلی ک داشتی درسشو میخوندی و پزشو میدادی و بهتر درک میکنی

شماهم طرز ح زدنت رو درست کن عزیزم من میتونم راجب رشتم ‌شغلم هرموقع ک نظرم عوض شد ح بزنم و به شما اصلا مربوط نمیشه

تودوران دانشجویی این رشته ها همه جوگیرهستن حتی همون بچه های رشته های پرستاری و اتاق عملی ک میگی خوبه ...

اوکیه ولی از اینهمه ثبات جدا خندم گرفت

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست

استرسش از پرستاری بیشتره دوتا دکتر بالاسرتن مثل وردست سرت داد میزنن چرا مریضو تحویل نگرفتی چرا دارو هارو نکشیدی جراح مملکتو اسیر خودتون کردین اینا حرفایی که هرروز سرت داد میزنن من و خانومم هوشبری بودیم جمع کردیم الان نمایشگاه زدم