2777
2789

شما اگه فرهنگی هستی خودت باید در جریان باشی یا از گروه همکارانتون سوال کنید... اگر هم نه دونستنش فرقی به حالتون نمیکنه. پس لطفا «دست از سر معلمها بردارید»

روز زن به خانمهای تمام ارگانها هدیه دادن کسی اینجا سوالی نپرسید یا تمام واریزی های مناسبتی دیگه که شامل تمام کارمندان هست جز فرهنگیان!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا برات متأسفمارگان های دیگه صدبرابرشو میگیرنفقط چون خبرش پخش نمیشه کسی نیست مثل شما حسودیشونو کن ...

من فکر کردم اسی منظورش دانش اموزا هستن که باید کادو بدن وگرنه دولت یا آموزش پرورش وظیفه داره کادو به معلمها. انقد. که مدرسه واسه هرچیزی از ما پول میگیره

پرستیژ نظافتچی با معلم یکیه?

معلمی پرستیژ داره؟

حتی نمی تونن خوراک و پوشاک در حد متوسط جامعه تهیه کنن

احترام ظاهری پدر مادرا هم واسه نمره بچه س وگرنه همه میدونن معلم ها پرخاشگر و بی اعصابن سر مشکلات مالیشون

معلمی پرستیژ داره؟ حتی نمی تونن خوراک و پوشاک در حد متوسط جامعه تهیه کنن احترام ظاهری پدر مادرا هم و ...

ببین بچه جون من بابام وضع مالیش خوبه علاقه داشتم برم معلمی پولش هم برام نیست الانم بهترین تیپ ها رو میزنم با پول بابام

اگه کسی عصبی میشه به خاطر حرفای امثال شماست

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

معلمی پرستیژ داره؟ حتی نمی تونن خوراک و پوشاک در حد متوسط جامعه تهیه کنن احترام ظاهری پدر مادرا هم و ...

تو خودت چیی ک توهین میکنی بدبخت

واقعا بی شخصیتی کدوم معلم ردت کرده که اینجوری میسوزی

یا نتونستی قبول شی داره جلز ولز میکنی؟؟؟😂

برادرم گفت ۲۰ تومن فقط روز زن ریختن برای زنش برادرم کارمند بانکه بقیه چیزا بماند اینارو نمیبینن

آفرین به بانک کدوم بانک انقد داده فک کردم شرکت همسر من خودشو کشته ۴ونیم داده

ببین بچه جون من بابام وضع مالیش خوبه علاقه داشتم برم معلمی پولش هم برام نیست الانم بهترین تیپ ها رو ...

اول اینکه سلام عزیزم

شما یه معلمی

تربیت یه دانش آموز که میتونه از هر سطح جامعه ایی باشه ۱ درصدشو شما انجام میدین

خواهش میکنم شما حرفای این خانومو ادامهندین

و اینکه بلانسبت شما

بعضی معلما گاون

من خودمدانش آموز پایه یازدهمم، بخاطر ازدواج خواهرم یه روز غیبت داشتم بعد که معلم فهمید هرروز منو مسخره میکنه برگشتم میگم خانوم فلان مبحث درس سخته واقعا برگشته میگه تو که نمیتونی بیست بگیری ۱۰ بگیر مثل خواهرت شوهر کن!

فک کنم این خانوم هم دورش از این معلماس

ببین بچه جون من بابام وضع مالیش خوبه علاقه داشتم برم معلمی پولش هم برام نیست الانم بهترین تیپ ها رو ...

اول اینکه سلام عزیزم

شما یه معلمی

تربیت یه دانش آموز که میتونه از هر سطح جامعه ایی باشه ۱ درصدشو شما انجام میدین

خواهش میکنم شما حرفای این خانومو ادامهندین

و اینکه بلانسبت شما

بعضی معلما گاون

من خودمدانش آموز پایه یازدهمم، بخاطر ازدواج خواهرم یه روز غیبت داشتم بعد که معلم فهمید هرروز منو مسخره میکنه برگشتم میگم خانوم فلان مبحث درس سخته واقعا برگشته میگه تو که نمیتونی بیست بگیری ۱۰ بگیر مثل خواهرت شوهر کن!

فک کنم این خانوم هم دورش از این معلماس