2777
2789
عنوان

خوشکلا..صبحونه چی زدیدبه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 59 پست
قبول باشه عزیزم التماس دعا🙏

فدات عزیزم انشالله همیشه درزندگی خوشبخت وسرافراز ودلخوش باشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چای شوشو کو؟

من چای اول صبح ندوست...فقط شیر...اون یه لیوان براشوشو😂😂😂😂😂

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
فدات عزیزم...دعااات چه دلنشینه😘بازبون روزه برامنم دعاااکن..حاجت دلم روابشه

انشالله همیشه نورالهی توزندگیت بتابه وحاجت روابشی .....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نشاسته قالبی چطوریه

چیز خاستی نیست،همون نشاسته معمولی ،نشاسته با شیر و شکر،یا عسل،طمع دهنده هم گاهی ذعفرون،گاهی دارچین،گاهیم پودر کاکایو میزنم،میریزم داخل قالبای کوچیک ژله بعد براش برمیگردم داخل بشقاب خوشش میاد،

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
انشالله همیشه نورالهی توزندگیت بتابه وحاجت روابشی .....آمین 

فدات عزیزم...قبول باشه..الهی که حاجت رواباشی

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
چیز خاستی نیست،همون نشاسته معمولی ،نشاسته با شیر و شکر،یا عسل،طمع دهنده هم گاهی ذعفرون،گاهی دارچین،گ ...

این که قالبی میذاری جالبه، نوش جونش

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...