2777
2789
عنوان

خوشکلا..صبحونه چی زدیدبه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز تو جامم،کلیم کار دارم ،هم خستم سرم تو گوشیه فعلا،ولی دلم میخاد پاشم،پسرم دیشب بهونه نشاسته قالبی گرفته بود پاشم درست کنم براش که تا بیدار میشه گرفته باشه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
خدا کنه همیشه وهمه وقت شوهر گرامی قدرکدبانوخونه ش داشته باشه وهمیشه خوش وخرم درکنار هم زندگی روسالیا ...

فدات عزیزم...دعااات چه دلنشینه😘بازبون روزه برامنم دعاااکن..حاجت دلم روابشه

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔

حالا من ۱۲ساله متاهلم ،اندازه ۱۳سال صبحونه حاضر کردم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
هنوز تو جامم،کلیم کار دارم ،هم خستم سرم تو گوشیه فعلا،ولی دلم میخاد پاشم،پسرم دیشب بهونه نشاسته قالب ...

نشاسته قالبی چطوریه

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...