maman_amiran مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 262 عنوان کلاس اولی ها بیاین کمکم لطفا 254 بازدید | 35 پست سلام ب همه دوستان... میشه کمک کنین.. پسرم کلاس اولی امسال و کلاسها غیر حضوری.. توی خوندن کلمات مشکل داره الان نگاره هفت تدریس شده و اون هنوز نگاره یک رو نمیتونه بدون تصویر بخونه... هرکسی روشی یا راه حلی داره کمک کنه لطفاااا 1399/07/03 | 06:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربلایییان عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 143 اول شکل رانشونش بده بعد بادست زیرش انگشت بگذارومحکم ورسا نگاره رابخون ومثال بزن با شعر بگو براش حالت شعر باشه به صدات اوا بده تا براش جذاب ترباشه
هلما۳۰ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 نگاره هاکه تصویره ونوشتن حروف .چجوری میگید نمیتوته بخونه یعنی اسم تصاویر وبلد نیست؟ ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
کربلایییان عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 143 یه بادکنک بردارویه ماژیک بده دستش بگو این نگاره رابنویس روبادکنک بعد که درست نوشت تشویقش کن وبگو الان بخونش
maman_amiran مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 262 نگاره هاکه تصویره ونوشتن حروف .چجوری میگید نمیتوته بخونه یعنی اسم تصاویر وبلد نیست؟ عزیزم معلمش میگه بدون تصویر باید یاد داشته باشه یعنی روی برگه بنویسم ابی بتونه بخونه
دلبراقام عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1230 وای پسرم کلاس دومخ سرمشق نوشتن دیونم کرده پارسال بهتربود امسال نه مشق مینویسه صداکشی کلا یادش رفته اصلاباهام راه نمیاد سردرس خوندن روانی شدم ازدستش خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن
سکوتتتتتت۰۰۰۰ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 7634 دختر من نگاره ی ۵ هست امام رو میگم اولش چیه میگه مممممم درسشم خیلی خوبه نگاره پنج تمام مادرها میگن سخته خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
maman_amiran مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 262 یه بادکنک بردارویه ماژیک بده دستش بگو این نگاره رابنویس روبادکنک بعد که درست نوشت تشویقش کن وبگو الا ... اخه هنوز حروف الفبا رو بهشوو یادندادن میخان بچها شکل نوشتاری کلمات رو حفظ کنن و براشون بخونن بدون تصویر
هلما۳۰ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 عزیزم معلمش میگه بدون تصویر باید یاد داشته باشه یعنی روی برگه بنویسم ابی بتونه بخونه خب شمافلش کارت درست کن مثلن تصاویر وبکش زیرش اسمش وبنویس ونشون پسرت بده دفعه بعد ی بار روی تصویر ونگهدار تابخونه ی بار هم روی نوشته زیر تصویر و ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
دلبراقام عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1230 عزیزم معلمش میگه بدون تصویر باید یاد داشته باشه یعنی روی برگه بنویسم ابی بتونه بخونه وا چطوریادداشته بخونه بایدحروف یادبگیره بعدشم باتکرارزیاد حفظ میشه خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن
سفید6 عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4100 منم روانی گشتم.معلم الان تو درس خوندن است پسر من هنوز درسهای قبل که خط میکشن و ننوشته. اصلا گوش نمیده.واویلا امسال من چه کنم با این بچه
هلما۳۰ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 چون کلاس اول پایه است باید حضوری باشه توی کلاس فک کن ی مبحث برای دانش اموز به تعداد دانش اموزان اون کلاس تکرار میشه ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
maman_amiran مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 262 دختر من نگاره ی ۵ هست امام رو میگم اولش چیه میگه مممممم درسشم خیلی خوبه نگاره پنج تمام مادرها میگن س ... کلا خوندن کلمات و حفظ کردنشون رو چطوری باهاش کار میکنین؟