2777
2789
عنوان

کلاس اولی ها بیاین کمکم لطفا

254 بازدید | 35 پست

سلام ب همه دوستان... میشه کمک کنین.. پسرم کلاس اولی امسال و کلاسها غیر حضوری.. توی خوندن کلمات مشکل داره الان نگاره هفت تدریس شده و اون هنوز نگاره یک رو نمیتونه بدون تصویر بخونه... هرکسی روشی یا راه حلی داره کمک کنه لطفاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاره هاکه تصویره ونوشتن حروف .چجوری میگید نمیتوته بخونه یعنی اسم تصاویر وبلد نیست؟

عزیزم معلمش میگه بدون تصویر باید یاد داشته باشه یعنی روی برگه بنویسم ابی بتونه بخونه

وای پسرم کلاس دومخ سرمشق نوشتن دیونم کرده پارسال بهتربود امسال نه مشق مینویسه صداکشی کلا یادش رفته اصلاباهام راه نمیاد سردرس خوندن روانی شدم ازدستش

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن  

دختر من نگاره ی ۵ هست امام رو میگم اولش چیه میگه مممممم درسشم خیلی خوبه نگاره پنج تمام مادرها میگن سخته

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
یه بادکنک بردارویه ماژیک بده دستش بگو این نگاره رابنویس روبادکنک بعد که درست نوشت تشویقش کن وبگو الا ...

اخه هنوز حروف الفبا رو بهشوو یادندادن  میخان بچها شکل نوشتاری کلمات رو حفظ کنن و براشون بخونن بدون تصویر

عزیزم معلمش میگه بدون تصویر باید یاد داشته باشه یعنی روی برگه بنویسم ابی بتونه بخونه

خب شمافلش کارت درست کن مثلن تصاویر وبکش زیرش اسمش وبنویس ونشون پسرت بده دفعه بعد ی بار روی تصویر ونگهدار تابخونه ی بار هم روی نوشته زیر تصویر و

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

وا چطوریادداشته بخونه بایدحروف یادبگیره بعدشم باتکرارزیاد حفظ میشه 

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن