2777
2789
عنوان

بنظرتون چند درصد دختر پسرای مجرد دوست جنس مخالف دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 52 پست
اکثرا دارن یا داشتن . محاله کسی ی بار تجربش نکنه مگ اینکه از طریق خونواده و اینا خیلی محدود باشه ک ب ...

چرا ابنطوری میگید من نداشتم کلن خیلللللی مثبت بودم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍 پس تو ازون دختر خیلی خوبایی . من خودم یکی دلم قنج میره برا دخترایی مثل تو 😍 ی بخت خوب نصیبت میشه ...

😍😍 فداتم ک همچنین برای تو 

ولی من رفتم دانشگاه یا سنم رف بالا با یکی برای آشنایی حتما وارد رابطه میشم 

فعلن میگم سنم کمه بیخیال 😅😍

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
اره  منم  نمیدونم چرا اونایی ک دارن میگن ۱۰۰ درصد همه دارن  منم پشنهاد تا دلت بخوا ...

درستشم همینه

دختر پسر باز بدرد نمیخوره

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
من پیشنهاد زیاااد داشتم،حتی سوار تاکسی میشدم برم دانشگا راننده های پسر پیشنهاد میدادن😂 ولی خب اره ...

ای جااان .. من به شخص واس دخترایی  مثل تو ذوق میکنم 😍 آفرین ایشالله ی بخت خوب نصبیت میشه دختر دوس داشتنی ❤

کاربری برا دونفر .
ای جااان .. من به شخص واس دخترایی  مثل تو ذوق میکنم 😍 آفرین ایشالله ی بخت خوب نصبیت میشه دختر ...

مرسی ولی شوهر کجا بود😂دیگ داره ۲۱سالم میشه

دلم میخاد متاهل شم😌

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
😂امضات گویای همه چیزه نه آنتالیا نیس لس آنجلسه

اوهوم💔😔امضام گویاست

فکر میکردم فراموشش کردی💔 وقتی فهمیدم به یادشی نا امید شدم🌷من برات 6 تا 1 گزاشتن یادگاری  اخریو نخوندم تو هم  برام یدونه 1 گزاشتی یادگاری 🌷
مفتش گر  اعظم .. کامنت های من رو توی این صفحه بخون

😂اصلا حوصله اینو ندارم با ادبیات خودت باهات حرف بزنم وگرنه خوب میتونم ۴ تا بزارم روی دلت 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️