2777
2789
عنوان

بنظرتون چند درصد دختر پسرای مجرد دوست جنس مخالف دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 52 پست
اکثرا دارن یا داشتن . محاله کسی ی بار تجربش نکنه مگ اینکه از طریق خونواده و اینا خیلی محدود باشه ک ب ...

ن خدایی من ندارم  و نداشتم

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰ درصد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۹۰ درصد دارن هردو جنس

چخبرههههه  مگه انتالیا  اینجا؟؟؟؟؟

فکر میکردم فراموشش کردی💔 وقتی فهمیدم به یادشی نا امید شدم🌷من برات 6 تا 1 گزاشتن یادگاری  اخریو نخوندم تو هم  برام یدونه 1 گزاشتی یادگاری 🌷

من ابزار امارگیری ندارم 

ولی حس میکنم اونایی که اهل این دوستیان تعدادشون کمتر از چیزیه که به نظر میاد....

دلیل هم دارم برای گفته ام

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اکثرا دارن یا داشتن . محاله کسی ی بار تجربش نکنه مگ اینکه از طریق خونواده و اینا خیلی محدود باشه ک ب ...

من پیشنهاد زیاااد داشتم،حتی سوار تاکسی میشدم برم دانشگا راننده های پسر پیشنهاد میدادن😂

ولی خب اره محدودم طوری ک فقط دانشگا میرفتم الانم ک مجازی شده کلن خونه نشین شدم

ولی خب کلن هیجوقت دوس پسر نداشتم چون خودم نخاستم

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹

منکه ندارم دوستامم همه ندارن

اگرم دارن تو واقعیت نیست ک بخوان رو کنن 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

والا من که نداشتم ولی داداشم ماشالا هر دفعه میگه آبجی سینگلما میگم خوب چندتا داری الان میگه ده دوازده تا همشونم باهام حرف میزنن   خیلیاشونم دوستن باهم  الانم گیر داده به یه دختره میگه برید خواستگاری قول داده بهم باهمشون کات کنه منم رفتم بادختره حرف زدم😃

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
من پیشنهاد زیاااد داشتم،حتی سوار تاکسی میشدم برم دانشگا راننده های پسر پیشنهاد میدادن😂 ولی خب اره ...

اره 

منم 

نمیدونم چرا اونایی ک دارن میگن ۱۰۰ درصد همه دارن 

منم پشنهاد تا دلت بخواد داشتم ؛ حالا محدودم ولی فامیلام با این محدودی هم دارن

من ندارم ؛ 😅✊🏻 خودم خواستم .. نمیخوام مث دخترخالم ی چشمم اشک باشه ی چشمم خون برا ی پسر ی لاقبا

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟