2777
2789
عنوان

عمل بینی دکترحمیدرضا کاظمی

11652 بازدید | 26 پست

کسی دکترحمیدرضا کاظمی میشناسه؟کارش چجوره؟من۵نوبت عمل دارم باهاش ولی بیشتردوست دارم برم اصف

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
2
66%
۲
1
33%

سلام نمیدونم ولی زرگری و سازگار زیاد تعریفشونو شنیدم.

کاظمی عملش چنده؟سبکش چیه؟

اون دوتا طبیعی ن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌یش زرگری عمل کردم خیلی راضیم

دماغت مدلش چی بود؟ ی عکس بینی از رو برو میتونی بدی؟ قبل عمل خیلی خراب بود؟پیره دیگه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
 دماغت مدلش چی بود؟ ی عکس بینی از رو برو میتونی بدی؟ قبل عمل خیلی خراب بود؟پیره دیگه؟

استخونی بود ن عزیزم‌نمیتونم عکس بزارم شرمنده ن ی قوز داشت اونوبرداشتم ن زیادم‌پیرنیست

یه صلوات مهمونم کنید💕
استخونی بود ن عزیزم‌نمیتونم عکس بزارم شرمنده ن ی قوز داشت اونوبرداشتم ن زیادم‌پیرنیست

اها باشه مرسی.

سلام مامان سپهرمن شیرازم کاظمی میگه۷میلیون ولی کمترمیگیره به من گفت۵۸۰۰به خواهرم گفت۵۵۰۰

سلام منم میخام برم پیش حمیدرضا کاظمی بینیم گوشتیه بنظرت جواب میگیرم؟ شما دیدی کاراشو از نزدیک چطوره؟