2777
2789
عنوان

اگه با یکی درد دل نکنم میترکممممم

175 بازدید | 12 پست

واقعاا دیگه نمیدونم‌چی بگم ادم هم انقد بی فرهنگ!!!!

دیروز رفته بودم خونمون (۲ ساله که عقدم ۲ ماه دیگه هم میریم سرخونه زندگیمون  خونمون‌اماده اس جهازمو چیدم) با نامزدم کنار هم‌نشسته بودیم فیلم میدیدم که یهو مادرشوهرم دیدم که اومده حیاط داره  از پنجره نگا میکنه از ترس داشتم سکته میکردم  کلید در حیاطمون داره بنا ده دلایلی لازم شد بهش دادیم

واقعا دارم شاخ درمیارم ادم‌چقد میتونه بی فرهنگ باشه که بدون در زدن بیاد تو

شاید ما تو شرایط بدی بودیم

شوهرمم هم مادرشو خیلی دوس داره نمیتونم به طور مستقیم بهش چیزی‌بگم

دارم دیونه میشم😑😑😑😑😑

👰🤵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کلید دادید ک مراقب خونتون باشه شاید نمیدونسته ک شما اومدید تو خونه و سر و صدا شنیده اومده ببینه کیه

اگ اینجوری نیس کلید رو تو در بزار ک دیگ نتونه با کلید خودش بازش کنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
اگ کلید دادید ک مراقب خونتون باشه شاید نمیدونسته ک شما اومدید تو خونه و سر و صدا شنیده اومده ببینه ک ...

نه بابا میدونست اونجاییم

کلید یه بهانه ایی حتما ازش میگرم 

👰🤵