2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری😭😔

293 بازدید | 24 پست

سلام مهربونا من هفته هشت بارداری هستم امروز لکه بینی داشتم بازم ادامه داره زیر دلمم درد میکنه کسی بوده اینجور باشه و بچش سالم باشه؟یه سقط هم قبلا داشتم الان خیلی حالم بده و استرس دارم تورو خدا دعا کنید سالم باشه و بمونه برام واقعا دیگه طاقت یه سقط دیگه رو ندارم😔😔😭😭🥺🥺😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نه هفته بودم غروب لکه بینی داشتم گفتم استراحت کنم خوب میشم آخر شب شد خونریزی دم صبح بیدار شدم برم دسشویی یهو چند لخته خون اومد بعدشم جنینم اندازه یه انگور تو دستم دیدم خدا اون لحظه رو برا دشمن آدم  نیاره .خدا کنه مال تو سقط نشه 

منم نه هفته بودم غروب لکه بینی داشتم گفتم استراحت کنم خوب میشم آخر شب شد خونریزی دم صبح بیدار شدم بر ...

واااای عزیزم😭😭😭خیلی لحظه بدیه خداکنه برای من اینطوری نشه بیشتر استرس گرفتم😔😔

واااای عزیزم😭😭😭خیلی لحظه بدیه خداکنه برای من اینطوری نشه بیشتر استرس گرفتم😔😔

استرس نداشته باش منم شرایطم عین تو بود

یه سقط داشتم و هفته هشت لکه بینی داشتم،لکه قهوه ای خطرناک نیست 

اول از همه دعا کن و توسل به ائمه

شیاف دوتا بذار،نشاسته و آب قاطی کن دوتا لیوان با فاصله بخور،گرمیجات اصلا نخور،لوبیا و نخود و دمنوش های گیاهی نخور استراحت کن و پله ممنوع

انشالله حله

نه فردا وقت دکتر داشتم  یه بار چند هفته پیش رفتم گفت زوده هنوز وقت داد برای فردا بهم

خب گلم پس چرا نگرانی .ایشالله فردا میری صدای قلب کوچولوشو میشنوی تمام نگرانیات برطرف میشه.استرس سمه .من درکت میکنم شرایطم کاملا مثل شماس ولی خدا بزرگه

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست