2777
2789
من من نیست کردم فال میخوام واسه رابطه عشقیم

زندگی سختی داشتی ولی مقاومت کردی و قوی هستی میگه زه نیتن میرسی فقط مسمم باش میدون خالی نکن موقعیت هات به خوبی استفاده کن و کار امروز و به فردا موکول نکن از آینده ونترس و از کارت پشیمان نباش ممکنه خودت یا خانواده ات خوابی ببینی که در آینده شخصی به شما ها سگی زیبا هدیه میده و نتیجه اش اینه که تعادل روحی رفتاری باید داشته باشی نذرت و ادا کن به زودی در های رحمت به روت باز میشه به زودی تلفن و پیامک زیادی دریافت میکنی که باعث شادی شما میشه

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتکب کار خطای شدی یا ممکنه بشی که خودت هم متوجه هستی و اگر انجام شده به خاطرش ناراحتی ولی تو بخشیده ...

برای چرا نگرفتین عزیز، هم فاتحه خوندم هم نیت کردم،

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
خوب من باید بگم به نیت فلان کس

اخه از بقیه نپرسیدین فکر کردم اشنا هستین    

ممنونم عزیزم به نیت سودابه بگیر لطفا  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
اخه از بقیه نپرسیدین فکر کردم اشنا هستین       ممنونم عزیزم به نیت سودابه بگیر لطف ...

اسمشون یا همون نام کاربری ولی برای شما نمیدونستم چی بگم

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...

برا من میگیری گلم 

ناراحتی از دلت بره و خوشی و خوشحالی جاشو بگیره گلم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
برا من میگیری گلم  ناراحتی از دلت بره و خوشی و خوشحالی جاشو بگیره گلم

اسمم مریمه اسم مامانم سکینه 

فال بگیر ببین ب زودی خونه میگیرم 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹