2777
2789
یه کاری رو شروع کردیم ب نیتش بگیر

Homeyra jan mishe ltf hest ro b man bgi

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Homeyra jan mishe ltf hest ro b man bgi

چه حسی؟

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
چه حسی؟

Koli

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
لطفا لطفا اول واسه من بگیر 

مرتکب کار خطای شدی یا ممکنه بشی که خودت هم متوجه هستی و اگر انجام شده به خاطرش ناراحتی ولی تو بخشیده میشه از طرفش پس سکوت نکن و برو معذرت خواهی کن

خیلی باهوشی ولی از این استعداد بیهوده استفاده میکنی 

به زودی خبر خوشی میگیری و از غم و غصه رها میشی

میگه داخل بعضی کارات استرس داری ولی خوب به جای این کار ترس و از خودت دور کن

اگر مسافر داری مسافرت بر نمی گرده ولی تو از حالش با خبری 

در آینده انسان موفقی میشی و دارای زندگی خوشی هستی و انقدر ضعف های خودت و با دیگران مقایسه نکن و یه غافلگیری هم در راه داری

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...
Koli

حس خوبی ندارم

حس میکنم از همه اطرافیانم عقب موندم

طرد شدم

دور افتادم

حس میکنم هیچ کس دوستم نداذه بهم اهمیت نمیده

اولویت نیستم

باید خودمو ب بقیه بچسبونم وگرنه تنها میمونم

خیلی حال روحیم مساعد نیس

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
حس خوبی ندارم حس میکنم از همه اطرافیانم عقب موندم طرد شدم دور افتادم حس میکنم هیچ کس دوستم نداذه ...

من یا تو؟😄

من یا تو؟😄

آهان حس خودمو نسبت به تو بگم

فکر کردم حس الان خودمو  بگم

حسم بهت خوشحالیه

حسم اینه شاد میشی

برای منم بگیر لطفا ممنون نیت کردم

دلت بر روی نوک زبان ته و هر رازی داری یا هر چیزی سریع به بقیه میگی و برای هر کسی نگو چون بر ملا میشه،شخص بلند قدجو گندمی سیاه چهره و باریک اندام قصد فریب به تو داره خودت و خانواده ت هم از افراد سیگاری و معتاد به دور باش،خرید فروش به ضررت هست ممکنه یه طلاقی باشه که انجام میشه ولی خوب داخل فامیل ازدواج هم دارید ولی زمینه اش الان فراهم نیست از یه مسافری خبری میگیری،داخل طالعت صاحب بچه زیادی میشه ولی یکی از اونا به مقام بالا میرسه این نیت عملی میشه ولی با صبر و توکل به خدا و مشورت با بزرگی از ویژگی هات رفیق باز پر از راز و خوش چهره دارای حس ششم قوی بلا مجلس آرا با عمر طولانی و نه از عشق حرف بزن و نه از عشق چیزی بشنو که دردسر داره داخل خانواده معامله ای شده که فسخ میشه ولی به سود شما تموم میشه

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...
آهان حس خودمو نسبت به تو بگم فکر کردم حس الان خودمو  بگم حسم بهت خوشحالیه حسم اینه شاد می ...

حس ششم داری یا اشتباهات گرفتم ؟اره هم خوشحالم هم ناراحت

من

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین