2777
2789
برا من مییییگیری ؟لطفا 😢

توقع گرفتن مزد در برابر کار های که میکنی نداشته باش چون این هنر تو است و از کسای که ادعای عاشقی میکنن دور باش ویژگی های تو آرام و احساسی فرشته خو خوش شانس و صمیمی اهل مسافرت و گشتن اهل ریسک وبی پروا مهربان 

و فکر نکن که هر کس کلای آقای به سر داره میتونه مرد زندگی تو بشه بین دوست و دشمن تفاوت قاعل شو و رازت به هر یک نگو درسته دوست زیادی داری ولی همه مرحم راز نمیشن در کارت دور اندیش باش و زود به آب نزن برای انجام شدن این نیت مقدماتش هنوز فراهم نیست واجازا بده مسافری داخل خانواده داری که حالش خوب است ولی کارش طول میکشه کسی در انتظار دیدار توست مژده و مقامی در انتظار خانواده و تو هست

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خیلی دیر لومدم

ولی نیت کردم یه زحمت بکش برا منم فال بگیر

مرسی عزیزم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ی دونه ب نیت چشمون سیاه بگیر لطفا ❤

روز های سخت داره میره و تو انجام شدن نیتن نزدیک هستی گذشته سخت تو به پایان رسیده ولی روز های روشن داری کسای که به تو فخر فروشی کردن جلوت زانو میزنن و این نیت برای شما عالی و مبارک است ولی انجام شدنش نیاز به مقدماتی داره که تو باید متوجه بشی و انجام بدی به زودی مقام و پیشرفت حاصلت میشه جای نگرانی نیست و بیمار شما شفا پیدا میکنه به زودی خبری از کسی که دور ازت بهت میرسه ستاره اقبال شما ماه فروردین یا برج حمل هست هر چقدر میتونی مواظب پدر و مادر خودت باش یک نفر نیاز مالی داره که اگر کمکش کنید دعای خیر پشت سرتونه گمشده دارید و خودت و خانوادات نیاز به فرزند دارید 

فک کنم خیلی دیر لومدم ولی نیت کردم یه زحمت بکش برا منم فال بگیر مرسی عزیزم

به تازگی به کامیابی رسیدید یا می رسید که نتیجه تلاش شماس دعای خیر دیگران حافظ شماس و روز های خوبی دارید تو سزاوار خوبی هستی ولی صدقه بده رنج زیادی تحمل کردی و حرف های زیادی شنیدی این نیت به زودی بر آورده میشه به مکان های متبرکه برو نذر خودت و ادا کن یه کسی به تو خونواده ات خیانت کرده که دچار بیماری میشه اگر همسر داری باهاش مهربان باش فرزند بیش از دوتا برات افناده ویژگی شما باهوش مرتب انتقام گیر پر انرژی مدیر و مدبر و گاهی وسواس و عاشق گشتن خوشحال باش که خوبی در انتظار تو هست به پدر یا همسرت بگو مراقب سلامتی اش باشد

به تازگی به کامیابی رسیدید یا می رسید که نتیجه تلاش شماس دعای خیر دیگران حافظ شماس و روز های خوبی دا ...

خیلی درست بود

مرسی خدا خیرت بده

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
برای منم بگیر نیت کردم دستت طلا

مدت هاست که از دلبری دور هستی ولی کسی وارد دلت میشه مواظب باش که ممکنه نفهمی دل در گرو کسی یا کاری داری که مناسب موقعیت تو و خانواده ات نیست بهتره صرف نظر کنی

موقعیت بهتر در انتظارت هست قلب مهربان داری ولی تردید و از خودت دور کن یه بیماری تو فامیل داری و یک ملاقات که بهتره بری