2777
2789
عنوان

کمک!خانمها کسی بوده تا 4 ماه نفهمه حامله است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8682 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خاله همسرم تا پنج ماهگی نفهمیده بود بارداره چون هم پریود می‌شد مرتب هم اصلا شکم نداشت یهو پنج ...

ای بابا نمیدونستم تو نی نی سایت آقا هست 

درست نیست میاید اینجا 

ادم همه حرفی میزنه به امید اینکه همه خانوم باشند 

تا اون ماه بالا میاوردی؟ میگن اگه نفهمی بالا نمیاری

عزیزم ربطی نداره اصلا.من سردختر اولم که خیلی زود فهمیدم اصلا تهوع نداشتم و حالم عالی بود سر اینم تا اخر ۳ماه نفهمیدم و حالم عالی بود .بستگی به بدن داره .خواهر شوهرم سر بچه اول تا ۹ماهگی بالا میورد سر دومی کلا ۳بار بالا اورد .انشاالله این بار باردار شی حالات خوب باشه .شانسی دیگه

بنده ها خدا دارن ....
اصلا حرف قرص رو نزن که خودم با قرص حامله شدم خواهر.به امپولم حساسیت دارم سردرد میارم.میخوام هم دستگا ...

فقط بار سنگین بلند نکن من بلند کردم جا بجا شد 

پس اون نینی قسمتت بود اسماشون چیه دوس داشتی بگو

بالا نمیاورد؟ میتتونی ازش بپرسی بالا میارد یا نه؟ برای بقیه که زودتر فهمید چی؟ ممنون میشم ازت

سر داداشم این جوری بود 

چون مامانم معدشو بسته بود در حالت عادی هم بالا میاره به خاطر همین نمیشه فهمید 

ولی چون‌معدشو بسته بود غذا اینا نمیخورد بچه خیلی ضعیف بوده مامان بابام خوابای معنا دار میدیدن که درحال از دست دادن یه چیزی بودن و یهو یه دست آوردن 😅😅

ولی من خودم بشخصه قبل از اینکه بفهمم باردارم حالت تهوع داشتم اونم فقط صبح ها که بخاطر همین خیلی ادامس میجوییدم . وقتی هم فهمیدم.تا یک ماه بعدش همین صبح ها بود فقط و با ادمس جوییدن و سیب خوردن رفع میشد. اما بعد اون جوووری کل روز حالت تهوع داشتم که تا ۳ ماه هیچی نمیخورم و اگر میخوردم بالا می اوردم گلاب به روتون. ۶، ۷ کیلو کم.کردم فقط و تا دو ماه بعدش وزن اضافه نمیکردم اصلا. تو کل بارداریم ۹ کیلو اضافه کردم فقط

الحمدلله علی کل حال
فقط بار سنگین بلند نکن من بلند کردم جا بجا شد  پس اون نینی قسمتت بود اسماشون چیه دوس داشتی بگو

به خدا به هر کس میگم میگه این بچه قسمتت بوده .یه ماه ماه رمضون رو کامل روزه گرفتم .فرش و مبل جابه جا کردم و کلی خونه تکونی .مو رنگ کردم خودمم عاشق ورزشم تو کرونا که باشگاه تعطیل بود فقط طناب میزدم .ولی بچم نیوفتاده بود😁اولی زهرا دومی فاطمه

بنده ها خدا دارن ....