2777
2789

چندساله نیست منم رنگ محبتو ندیدم دیگه . هممون ازهم پاشیدیم بعدزن گرفتن بابام. الان داشتم ب روزای مدرسم فکرمیکردم ک بعدش میرفتم خونه مامانم نهارگرم میذاشت جلوم خیلی دلم گرفت ک دیگه کسی روندارم درکنارش احساس امنیت کنم. مادرواقعا حس خاصیه لطفن براشادی روحش صلوات بفرستین❤

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

ببخشید در مورد اون اشنا ی شما که خانم او  بدون هیچ مشکل درخواست طلاق داد باید عرض کند

اقا باید حق طلاق  را حفظ کند.{اگر خانم باکره است نفقه را بپردازد واگر خانم باکره نیست دادخواست تمکین بدهد و تا زمان دادگاه تمکین نفقه خانم را بپردازد{کمترین نفقه 400 هزار هر ماه} خانم را مورد ضرب و شتم قرار ندهد.ازدواج مجدد نکند.هرگونه تهدید و تحقیری از طریق پیامک و..... نکند} همین که حق طلاق حفظ شود کار خانوم تمام است

دوم دادخواست اعسار بدهد و مهریه قسط بندی بشه

ببخشید در مورد اون اشنا ی شما که خانم او  بدون هیچ مشکل درخواست طلاق داد باید عرض کند اقا باید ...

نفقه روتا۶ماه بعد ترک داده. الانم خونه پدرش هست وبرنمیگرده.۳ماه باهم زندگی کردن.متاسفانه خیلی دنبال بحث و دعوت و شکایت هست. اقا رفت دنبالش ولی میگه مهریه میخوام. یک ونیم دانگ هم ازخانه امضا گرفته ک برااونم جدا شکایت کرده 

نفقه روتا۶ماه بعد ترک داده. الانم خونه پدرش هست وبرنمیگرده.۳ماه باهم زندگی کردن.متاسفانه خیلی دنبال ...

خوب نفقه را اگر باکره هست همین طور ادامه بده  و ماهانه پرداخت کنه و اگر باکره نیست حتما شکایت تمکین کند تا خانم ناشزه شود و نفقه اش از بین بره.

نگران نباشید حق طلاق که حفظ شود خانم خودش خسته میشود.

مهریه چند سکه است؟ پیش قسط  چقدر داده؟و هر ماه چند سکه اقا میپردازد؟

خوب نفقه را اگر باکره هست همین طور ادامه بده  و ماهانه پرداخت کنه و اگر باکره نیست حتما شکایت ت ...

مهریه ۳۰۰تاسکه و۳۰۰ مثقال طلا. هنوز دادگاه برامهرزه نرفته چندروز دیگه داره.و براخونه هم شکایت کرده ک بگیره میتونه هردورو بگیره؟ و اینکه چندبار شکایت کردن و برا۶ماه اول نفقه بریدن فعلن

مهریه ۳۰۰تاسکه و۳۰۰ مثقال طلا. هنوز دادگاه برامهرزه نرفته چندروز دیگه داره.و براخونه هم شکایت کرده ک ...

بهترین کار برای شما این است.

اقا دادخواست اعسار بزنه و مهریه بر اساس توان مالی اقا قسط بندی میشه.

عرض کردم اگر خانم منزل را ترک کرد در صورتی که باکره نیست همون 6ماه نفقه هم به خانم تعلق نمیگرفت به شرطی که اقا دادخواست تمکین میداد.

اره منزل را هم میتونه دریافت کنه

فقط مبلغ نفقه ایی که اقا محکوم شد را باید بپردازد یا اعسار داده قسطی بپردازد وگرنه خانم میتواند طلاق بگیرد با مهریه

مهریه ۳۰۰تاسکه و۳۰۰ مثقال طلا. هنوز دادگاه برامهرزه نرفته چندروز دیگه داره.و براخونه هم شکایت کرده ک ...

به اقا بگویید به کانال تلگرامی mtn5554@  حضور یابد

تا از مشاوره باکیفت و رایگان بهرمند شود