2777
2789
عنوان

بی بی چک pre care کسی استفاده کرده؟

100 بازدید | 15 پست

من اقدامم تنبلی تخمدان دارم الان 6روز از پریودم گذشته الان بیبی چک گذاشتم هم خط سی هم خط تی هر دوتا هاله شد هر دوتا خط همرنگ ولی هاله خیلی کمرنگ

ینی خط سی هم پررنگ نشد جفتش هالس

مارک بیبی چک pre check  هست

الان چیکار کنم مثبته یا منفی؟

عکس نمیتونم بزارم دوربینم خرابه

احتمالا مثبت عزیزم

یه مارک دیگه هم استفاده کن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

اخه بايد خط سي پرونگ باشه در هر حالت

يدونه ديه بزن ب نظرم ك شكت بر طرف شه

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که باردار باشی گلم.دکتر واسه تنبلی چی داد بهت؟چند وقته اقدامی؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم یکی امروز گذاشتم  کلا قرمز نشد هیچکدوم خراب بود فک کنم مارکش medicor . شمام احتمالا خراب بو ...

خاک تو سر هرچی بی بی چک

بیشترشون خرابن 

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
یه سالو نیم اقدامم متفورمین میخورم فقط

من دو ماهه اقدامم و تازه بعداز دوهفته تاخیر پری اومد و رفتم دکتر گفت تنبلی خفیف داری و کلومیفن و امپول داده.از دیشب قرصارو شروع کردم شبی سه تا. امپول هم ۱۲و۱۴ باید بزنم.به نظرت همین بار اول باردار میشم یا طوا میکشه. البته یه بچه دارم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نه پررنگ نشداونم هاله اس

خراب بوده شايد 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-