2777
2789
عنوان

خواهشاهمه بیان واجبه

220 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم.خوبید مهربونا.بچه خوواهرم زردیش 15بود دو روزبعدشد17خواهش میکنم کسی تو ساوه کسی رو میشناسه که پشت گوش نوزاد رو تیغ یا همون حجامت کنه بهم بگید خیلی نیازه.مرسی.جلو جلو بگم همه راه هارو رفته.فایده نداره

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
نبردید دکتر؟

بله.هیچی نداد.گف خوب میشه الان دستگاه گرفتن دوروزه زیر دستگاس توخونه.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آردجوبریزیدروبدن نوزادسریع میادپایین هرروزعناب خیس کنیدآبش رامادربخوره

واقعا تاثیر گزار هس??

بستری کنید تا بالاتر نرفته.رو ذهن بچه تاثیربدی داره

دستگاه کرایه کردیمه توخونه.تواین اوضاع بستری نمیشه کرد

دستگاه خوبه پایین میاد ایشالله  بازم با دکتر مشورت کنین بهتره

پسرخودم دوماه زردی داشت.هرکااااررررری ک فکر کنید کردم خوب نشد.اخر سربردم پشت گوششو تیغ زدیم س روز خوب شد

شیرخشت هم خیلی خوبه.دکتر برای پسرمن تجویز کرد.قطره هستش

اره میخوره.

آخی😍😍😍

خدا حفظش کنه ان شاءالله عاقبت بخیر بشه چقدر دلم بچه کوچیک خواست😊😊

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین