2777
2789

دختر عمه ام پیداش نشد 😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختر عمت بد شده و الان پیداش نیس اگه بدونی الان چه حالی داره چه حسی داره نمیخندی

عزیزم من اونقدری که برا این دختر عمه ام استرس داشتم برا خودم هشت سال پیش نداشتم سه سال براش برنامه ریزی کردم خودشو خانوادش میگفتن بیا پیشش میرفتم پیشش بالا سرش وایمیسادم تا درس بخونه دنبال معلم خوصوصی میگشتم براش تحقیق میکردم در موردشون معلم موصوصی پیدا میکردم خودم باش کار میکردم اگه نیاد رتبه اشو بم بگه جرش میدم 😁

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿