2777
2789

ی اقایی تو دیوار اگهی زده بود

ی سنگ یاقوت کبود بهش سفارش دادم 

گف سنگ اصلی شناسنامه دار و فلان و فلان

ی سفارش بهش دادم ، گف مغازه نداریم کارگاهه

شما ادرس بده میارم برات

گفتم باشه

ادرسو نزدیک ی مغازه که سنگ میفروشن دادم، اوردو خلاصه یه خانومی نشست پیشم پر چونگی کرد همه چی از ذهنم پرید

وقتی طرف اومد کلا یادم رفت به یارو بگم بیا بریم دوتا مغازه نشونش بدم مطمعن شم اصله بعد پول میدم😐😐

مث خنگا ۲۰۰ تومن  دادم بهشو رفت

یهو یادم اومد برم مغازه نشون بدم، که در کمال ناباوری گف این سنگ اصل نیست ، شیشه س😐

اصن سنگ یاقوت کبود خیلی محکمه به سختی تراش میخوره مشخصه این اصل نیس

۴۰ تومن بیشتر نمیارزه ،  خودمم بخای دارم😐😐😐😐😐😐

حالا منم ازین بنده خدا نه ادرس دارم نه چیزی😑😑

این ۱۵۰ تومنی ک اضافه ازم گرفت خیلی برام گرون تموم شد😢

چیکار کنم حالا به نظرتون ؟😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم که رشتم اینه نمیتونم راحت تشخیص بدم چه زود اعتماد کردی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

لااقل یه دونه میزدی تو دهن اون خانمه که حواستو پرت کرد 😑

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین اگر کارت کشیدی بهش بگو ازت شکایت میکنم و واقعا پولو میتونی بگیری از طرف

اگر نقدی دادی بهش شماره تلفنشو باید رد یابی کنی ماله کیه که ازش شکایت کنی

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️