2777
2789
عنوان

سنگ تقلبی کرد تو پاچه م😐چیکار کنم حالا خاک تو سرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 91 پست
من رفتم مغازه گف نگا اینا اصله وزنشو ببین  اینی ک دستته تقلبیه راستم میگف مال من سبک بود

عزیزم این چیزارو اینترنتی نخر حضوری برو 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم مغازه گف نگا اینا اصله وزنشو ببین  اینی ک دستته تقلبیه راستم میگف مال من سبک بود

عیب نداره شد تجربه زیادم ک گرون نخریدی ولی بگرد مردرو میداکن پولتو از حلقومش بکش بیرون😑😂😂

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
اخه بیعانه باید بریزم تا سفارشمو بزنه

یه کار گنده ازش بخواه بگو بیعانه نمیدم همه رو یه جا میدم بکشونه با شوهر یا برادرت برو حالش بگیر

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
تا تو باشی دیگه انقدر راحت اعتماد نکنی 😉😂😂😂

ای خاهر😐

من سر هرچی باید ضرر کنم

میخاستم طلاهامو عوض کنم طلافروش اشنا گف باهات کم حساب میکنم ۱۵۰۰ اجرت بدی فقط

اومدم خونه حساب کردم دیدم ۳ تومن اجرت حساب کرده باهام😐😐😐

ینی ۳ گرم از وزن طلام کم شد هیچیش نمود😢

اخه وقتی مغازه نداره از چیش شکایت کنم؟‌ میشه ینی؟؟

ربطی نداره. همبن که کارت به کارت کردی و شکایت کنی پیگیری میکنن. باید به پلیس جرائم اینترنتی شکایت کنی یا همون پلیس فتا

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
از دست اون خانمه لجم گرفت همه ی اینا تقصیر اونه!     هرکی موافقه لایک.

خخخخ اون خانومه به کنار

یه اقایی پیله کرده بود بیا عطر بگیر ، یه ساعت با بوی عطر گیجم کرد😐😐

مشهد اومد‌ی؟

دور حرم که دیدی چه بنداز بندازیه😑😑