2777
2789
عنوان

آیا عقد باطله ؟

641 بازدید | 54 پست

سلام و وقت بخیر دوستان جان 🙂🥰

برادر من سالها پیش دختری رو از شش ماهگی به فرزندی قبول کرد که این دختر بچه هم پدر داشت و هم مادر . 

منتهی چون از هم جدا شده بودن بچه رو پیش مادر بزرگش میزارن در یک روستا که اون هم توان نگهداری بچه رو نداشته . عمه این بچه که همسایه مامانم هست ، پیشنهادنگهداریش روبه برادرم که اونزمان بچه دار نمیشدن میده و خلاصه این دختر کوچولو تا الان که ۲۱ ساله هست عضوی از خانواده ما هست . 

متاسفانه علی رغم توصیه های ما برادرم و خانمش هیچوقت رضایت ندادند که ما حقیقت رو به این دختر بگیم و هنوز از راز زندگیش خبر نداره .

حتی خبر دار شدیم که پدر و مادرش یه مدت دنبالش میگشتن.

حالا یه سوال و مشکل که پیش آمده  !

این برادرزاده خوانده من مدتی عقد کرده . منتهی به ما گفتن که این عقد باطله چون پدر واقعیش زنده اس و حتمن باید با اجازه و رضایت پدر واقعیش عقد انجام میشده . برادر من به خانواده شوهرش گفته که این بچه واقعی شون نیست اما سپرده که بهش چیزی نگن .

کسی میدونه الان این عقد اشکالی بهش وارد هست یا نه ؟ چون هر که یه نظری میده ! 🤔🤔

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از یه روحانی بپرسین 

از نظزم باطله

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

جقدر مسخره چرا باید باطل باشه وقتی یه آدم خوبی مثل برادر شما یه بچه معصومو تا این.سن رسونده بزرگش کرده محبت بهش کرده جرا باید باطل باشه به نظرم پدر اصلیش همون برادر شماس نه اون پدر و مادری که بچشونو ول کردن 

نطر خاصی ندارم