2777
2789
عنوان

آیا عقد باطله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از شما . مشکل اینجاست که برادر من رضایت نمیده به مطلع کردن پدر این دختر 

هنوز چیزی به دختر نگین گناه داره،، برین پرس و جو کنید،، تحقیق درست و حسابی،،، انقدر شاخه به شاخه قانون داره که نگو،،،

بله مشکل داره بایدپدرش اجازه بدن اگرپدرنداشته باشه حتی بایدازپدربزرگش جدپدریش اجازه گرفته بشه حتماپی ...

دقیقا این مطلب رو یکی از بزرگای فامیلمون عنوان کرد 

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁
هنوز چیزی به دختر نگین گناه داره،، برین پرس و جو کنید،، تحقیق درست و حسابی،،، انقدر شاخه به شاخه قان ...

البته وقتی برادر شما بزرگش کرده نونش رو خورده ویا شاید صیغه پدر و دختری خونده باشه لازم نباشه،، برین تو محضر با جزئیات کامل بگید ببين چی میگن

دقیقا این مطلب رو یکی از بزرگای فامیلمون عنوان کرد 

بنظرم مشکل نداره چون دختر باکره هم میتونه با اجازه قانون اگه پدرش رضایت نده عقد کنه البته اگه دلیل اینکه اون آقا رو انتخاب کرده موجه باشه ولی بازم از ی مرجع بپرسی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بله علی الظاهر چون پدر در قید حیاته عقد باطله.پدر در دسترس هست یا نه؟

بله عمه دختر همسایه مادرم هستن و پدرش رفت و آمد میکنه ، اشتباه از عمه اش بوده  که بدون اجازه پدر و مادرش بچه رو سپرده به دیگری بعد گفته زیارتگاه گذاشتمش  نمیدونم الان کجاست 

وقتی قاضی میتونه حکم به ازدواج ی دختر باکره بده پس ازدواج ی دختر صرفا با رضایت نداشتن پدرش هم میتونه صورت بگیره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بنظر من وقتی ی پدر بچشو رها میکنه دیگه حق هیچ دخالتی توی زندگی اون نداره یعنی اگه این دختر و ببرن بگن دخترته روش هست تو صورتش نگاه کنه که بخواد بگه من راصی نیستم که ازدواج کرده

پدر این دختر، برادر شماست نه یه مرد بی تعهد و بی مسولیت که به هر دلیلی  نوزادشو رها کرده و رفته ...

واقعا از بچه خودش بیشتر دوستش داره و تو رفاه کامل بزرگش کرده . یه دختر خیلی زیبا و با استعداد که اگر توی اون روستا می موند خدا میدونه چی بسرش میامد . اما الان بحث شرعیات پیش اومده و مشکل شده ماجرا