2777
2789
عنوان

آیا عقد باطله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره حقشه که بدونه دلم برای پدر و مادر واقعیش سوخت 

ما خودمون خیلی ناراحتی کشیدیم هزین بابت ولی برادرم و خانومش زیر بار نرفتن و نمیرن 

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

دایی منم بچه ای رو گرفتن بزرگ کنن یعنی خانواده فروختن به اینا اما الان زندن ولی هیچ کدوم خبری از هم ندارن

یعنی اونم بخواد ازدواج بکنه عقدش باطله😑

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

مرجع که در دسترس نیست . از مراجع کسی رو بصورت آنلاین میتونین معرفی کنین ؟؟

برین تو همون محضر که عقد کردن بپرسین،، اگر باطل باشه در صورت رضایت پدر واقعی یا صیغه99ساله خونده میشه،، یا دوباره خطبه عقد رو میخونن

برین تو همون محضر که عقد کردن بپرسین،، اگر باطل باشه در صورت رضایت پدر واقعی یا صیغه99ساله خونده میش ...

ممنونم از شما . مشکل اینجاست که برادر من رضایت نمیده به مطلع کردن پدر این دختر 

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁
امام جماعت مسجد گفته شبهه داره عقد 

بله علی الظاهر چون پدر در قید حیاته عقد باطله.پدر در دسترس هست یا نه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
امام جماعت مسجد گفته شبهه داره عقد 

حق دختر هست که بدونه 

داداشت خودش بچه نداره؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️