2777
2789

یه معجون خوب توبارداری هست که خیلی مقویه برای جنین حتی اگه تونستی ماهی یه بار بخورین عالللیه برای وزن بچه هم خیلی خوبه امتحان شده اس خواهرم میخورد بچه اش ماشالله وزنش عالی بود 

بادوم

پسته تازه که میوه فروشا  دارن 

شیر 

عسل 

خرما 

موز

اگه  دوست داشتین سویق جنین هم بریزین 

همه رو توی مخلوط کن بریزین و...نوش جان کنید

گفتم تجربشو به شما هم بگم درست کنین 🤗😘😘😘

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
همش گرمه .بچه زردی نمیگیره ؟

اواخر بارداری نخورین  خواهرم تو سه ماهه دوم میخورد ولی سه ماه سوم خیلی کم میخورد و عرق کاسنی هم تو سه ماهه سوم برای زردی میخورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواخر بارداری نخورین  خواهرم تو سه ماهه دوم میخورد ولی سه ماه سوم خیلی کم میخورد و عرق کاسنی هم ...

اها همین معجونای توی آبمیوه فروشی ها خوبه بری بخوری؟ کیه بره بگیره همش درس کنه .پسته کیلویی ۲۰۰ 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
اواخر بارداری نخورین  خواهرم تو سه ماهه دوم میخورد ولی سه ماه سوم خیلی کم میخورد و عرق کاسنی هم ...

چیزی که هست نسبت به بچه اولش اصلا زود مریض نمیشه که بخواد بره دکتر حتی وقتی همه سرما میخورن فقط بین ما این بچه اصلا سرما نمیخوره

اها همین معجونای توی آبمیوه فروشی ها خوبه بری بخوری؟ کیه بره بگیره همش درس کنه .پسته کیلویی ۲۰۰  ...

ولی بنظرم انگار واقعا سرمایه گذاری بزرگی کردی بچه اولش فقط دکتر و دوا و دارو برعکس این بچش

من خودم ضعیفم همیشه میریم اماده میخورم 😥

خب پس حتما بخور عالیییه منم میخورم فقط تو شکمم تکوون  میخوره 😂