2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرت بامزه خاله بازی هاتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 86 پست
سرنوشت روزبه چی شد؟🤔😁

اسیر شد😐😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خواهرم بانو بازی میکردیم مثل این فیلمای کره ای میخواستیم لباس بپوشیم چادر میبستیم بجای دامن بجای موی بلند شال میذاشتیم من همیشه ملکه بودم ویه آدم بدذات خواهرم بانوی دوم بود وهووم وآدم مهربون وساده ای بود

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.

والا خاله باری منو دختر خاله هام هیچ وقت پایان نداشت همیشه وسط بازی دعوامون میشد ک درحد مرگ همو میزدیم ک هنوز ک بزرگ شدیم رد بعضی زخمامون هست گاهی وقتا هم زورمون بهم نمی رسید اون ابجی کوچیکه منو میزد منم ابجی کوچیکه اونو اون بدبختا هم از آثار زخما هم ارث بردن🤣🤣🤣

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
تو حتما بانو چویی بودی🤣

پادشاه خواهرم رو دوست داشتم من حسادت میکردم کتکش میزدم نمیدونم چرا دلم میخواست آدم بده باشم

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.

من با دختر عمه هام خاله بازی میکردم یکیشون یسال ازم بزرگتره یکیشون شیش هفت سال کوچیکتره بعد من میشدم مامان با یکی اژ رژا مامانم که  قرمز بود رژ لب رژ گونه سایه همه چی میزدم بعد دختر عمه کوچیکم دو س سالش بود باید واقعا اگه بچه من بود بش شیر میدادم