2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرت بامزه خاله بازی هاتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو خواهرم و پسرعمم خاله بازی میکردیم با پتو و چادر و بالش رو تخت خونه میساختیم ب هزار زحمت خونه رو میساختیم تا بازی شروع میشد من با پسر عمم ب مشکل میخوردم😄😄😄دعوامون میشد اون بیشعورم کل خونه ای ک ساختیم رو خراب میکرد میرفت قهر😄😄😄خیلی کوچیک بودیم بعدش ک اون میومد خونمون منم تو اتاقم راهش نمیدادم بازم باهام قهر میکرد کلا دل نازک بود😄😄😄

تا گذشت و بزرگ شدیم و عاشق من شد نمیدونم چرا من.چون همیشه باهاش دعوا میکردم ولی بهم گفت از همون کوچیکی دوستم داشته.خلاصه بازم بعد از کشمکشهای زیاد بهش جواب رد دادم اخه اصلا دوستش نداشتم ب عنوان همسر.

اونم رفت انگلیس البته ب سختی چندین بار رفت و برگشت و دیپورت میشد تا تونست کلا بره .الان پشیمونم کاش باهاش میرفتم😅😅😅😅ولی میدونم اگه باهاش عروسی میکردم از اینجا جم نمیخورد اینم شانس ماست ب هرکی جوتب رد میدم میره خوشبخت میشه😂😂😂اون روزی پسر همسایمون میگفت میام خواستگاریت ک جواب رد بدی منم برم خوشبخت بشم 😅بیشعور تاکید کرد گفت ببین فقط جواب رد بدیا دارم ریسک میکنم😆😆😆😆

😂😂  عیبی نداره قسمتت نبوده حتما

اره حتما همینطوره .اونو شوخی کردم اگه صدبار دیگه ام خواستگاری کنه بازم جوابم بهش منفیه چون حتی دوست داشتنشم خودخواهیه هرچیزی رو ک میخواست باید عمه ام اینا براش مهیا میکردن همه چی حتی ماشینم براش خریده بودن بعد ی مدت گفت نمیخوام باید صفر باشه و وادارشون کرد براش صفر بخرن (چند سال پیش) بعد ازینکه جواب منفی بهش دادم خیلی اذیتم کرد فک کرد چون اون منو دوست داره همه چی تمومه و باید منو ب دست بیاره ب هرقیمتی مثل چیزای دیگه ک میخواست و براش اماده میشد منم باید بهش جواب مثبت میدادم.بعدش ک دید من از خودش لجبازترم عمه امو وادار کرد ک بفرستنش بره چقد خرج رو دستشون گذاشت تا کلا رفت هرکاریم براش پیدا میکردن مشغول شه همش میگفت فلان کار در شان من نیست حقوقش کمه فلانه.کلا ادم خودخواهی بود ب نظرم ولی احساسی هم بود خیلی زیاد.

ولی خب قسمتم کجاست خسته شدم از مجردی😕😕😕

اره حتما همینطوره .اونو شوخی کردم اگه صدبار دیگه ام خواستگاری کنه بازم جوابم بهش منفیه چون حتی دوست ...

انشاءالله خدا یک آدم خوب نصیبت کنه قطعا میاد منتطرش نباش

هر چی باشی دیر تر میاد

لذت ببر از این دوران

بمیرم توچیکار کردی بایه بچه تو شکمت ؟؟

زاییدم😂و به زندگی فلاکت بارم ادامه دادم😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏