2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرت بامزه خاله بازی هاتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 86 پست
آخه عزیزم چه کار میکنه؟😍🤗 ادامه میدادی میشدی کارگردان😁

یکسالش بیشتر نیست ولی به زبون خودش با عروسکا حرف میزنه میاره پیش من شیرشون بدم باید بغلش کنم تازه پوشکش هم کردم عروسکه رو😂

اتفاقا عااشق کارگردانی بودم وهستم هنوز هم تو ذهنم کلی سناریو میچینم🤦‍♀️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااا فکر کردم واقعا یکی بوده ،ببینم حالا اقاتون خوشگل بود؟؟؟

بللله😎😂اسمش هم روزبه بود🤦‍♀️ اون زمان این اسم خیلی به روز بود😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همون یعنی اینقدر خلاقیت قابل توجیه نی اونم تو خاله بازی😂

اینکه خوبه تازه

من وخواهرم یه خاله بازی داشتیم مثلا زلزله زده بودیم یه قسمت خونه چادر زده بودیم یک هفته اونجا میخوابیدیم غذا میخوردیم 😂

من با خواهر زاده هام عروس بازی میکردیم و چادر نماز رو دامن درست میکردیم و کلی میکشیدیم ک مثلا دنباله داره😂😂بعد یبار و نوبت من بود عروس شدم بعد وسطش با خواهر زادم دعوام شد و اونم قهر کرد من از هر دوتاشون بزرگترم اینم رفت پیش دامادامون و ابجیم و داداشام گفت خاله عروس شده منو نمیزاره دامنشو بگیرم😐 با همون دامن داشتم خودمو دار میزدم 

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 

من یه بار توی خاله بازیمون مثلا شب شد خوابیدیم یهو دیدم زیر بغلم اتیش گرفت نگو یدونه مورچه گازی رفته بود تو لباسم گازم گرفت 😂😂😂 همیشه هم تو خاله بازیام نقش بک زن خوشگل و همه چی تموم و بازی میکردم که کلی پول داشت که تموم نمیشد و سگ داشت و چنتا خدمت کار داعمم در حال خرید بود 😂😂😂😂 اما تو واقعیت هیچ چوخی نشدم 😂😂😂😂